Поділитися

Режисер Даніель Мірік, режисер та сценарист культової стрічки «Відьма з Блер: курсова з того світу», створив новий горор у звичному для себе мок’юментарі-жанрі «Skyman», який був презентований на кінофестивалі в Остіні 2019 року.

Дія відбувається в 1987 році. Через кілька днів після свого десятого дня народження Карл Меррівезер збурив суспільство та ЗМІ, коли почав стверджувати, що мав контакт із позаземною формою життя. Незважаючи на повідомлення про інші ймовірні контакти того ж вечора, скептично налаштована влада відмовилася вживати будь-які заходи. І ось майже через три десятиліття потому, Карл (дорослого зіграв Майкл Селле) котрий виріс із нав’язливою ідеєю про наступну зустріч, починає місію з пошуку істоти, яку він називає Скайменом («Людиною з неба/Небесником»), щоби не лише втерти носа скептикам, але і в кінцевому підсумку зрозуміти власне призначення у цьому світі. Зустріч планується на тому ж місці – в пустелі.

Я виріс в епоху надзвичайної популярності НЛО, Біґфута та «Чортового трикутника», історії про яких були натхненні особистим досвідом багатьох людей. Чи вірите ви в легітимність цих звітів, чи ні, вони виявляють глибшу істину, ніж прийнято вважати, і я вважаю її досить переконливою. Гадаю, що багато з нас шукають чогось більшого, ніж ми маємо насправді. Я радий нарешті поділитися цією таємницею на великому екрані. Д.Мірік


Пропонуємо до перегляду трейлер та постер для «Skyman», музику якого написали Дон Міґґс та Біллі Корґан із Smashing Pumpkins.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: