Режисер трилера «Не дихай» зніме горор про Білий дім

Для Legendary Pictures Федеріко Альварес зніме новий фільм жахів і спродюсує перезапуск «Техаської різанини бензопилою»

Поділитися

Фото: dreadcentral.com (Режисер трилера «Не дихай» зніме горор про Білий дім)
Фото: dreadcentral.com

Режисер і сценарист Федеріко Альварес, якого глядач може знати завдяки фільмам жахів «Зловісні мерці: Чорна книга» (Evil Dead) і «Не дихай» (Do not Breathe), підписав угоди з компанією Legendary Pictures і готовий підключитися до запуску декількох проєктів.

Як повідомляє Variety, перший проєкт описується як «"Сяйво" в інтер'єрах Білого дому». Назви у майбутнього горору поки немає, як і синопсису.

Альварес виступить режисером картини, сценарій напише Джо Епштейн. Продюсуванням займається компанія Альвареса Bad Hombre Films.

Робота над горором буде вестися в межах угоди між Альваресом і сценаристом Родольфо Саягесом, що також входить у Bad Hombre Films. Очолить продакшн Сінтаро Сімосава («Бійтеся ходячих мерців», «Покаяння»).

Крім того, Deadline повідомляє, що студія Альвареса і Саягеса – Bad Hombre Films – уклала з Legendary Pictures контракт на черговий перезапуск культового циклу горорів «Техаська різанина бензопилою». Сценарій доручили молодому письменнику Крісу Томасу Девлін.

Опису теж немає, але відомо те, що римейк «Бензопили» буде заснований саме на оригінальному класичному фільмі Тоуба Гупера, а не на якомусь черговому ребуті або відгалуженні.

Раніше стало відомо про перезапуск горор-франшизи «Крик». У новому фільмі може бути задіяний акторський склад оригінальної стрічки.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: