Ребут популярного горору «Крик» може зібрати акторів із першого фільму

Перезапуском займеться Spyglass Media Group

Поділитися

 (Ребут популярного горору «Крик» може зібрати акторів із першого фільму)

Новий фільм горор-франшизи «Крик» може задіяти акторський склад оригінальної стрічки.

Про це повідомляє портал We Got This Covered із посиланням на власні джерела. З чуток, у фільм можуть повернутися Нів Кемпбелл, Кортні Кокс і Девід Аркетт.

Зазначається, що перезапуском займеться Spyglass Media Group. Ім'я потенційного режисера не повідомляється.

Поки що інформації про майбутню картину небагато – достеменно невідомо навіть, буде це римейк чи продовження попередніх фільмів. Відомо лише, що сценарист оригіналу Кевін Вільямсон не братиме участь у роботі над новим «Криком».

Варто додати, що про можливий перезапуск популярної франшизи фільмів жахів стало відомо ще в лютому 2019 року. У серпні з’явилась інформація, що виробництво перезапуску просувається досить добре.

Кілька тижнів тому видання Bloody Disgusting підтвердило, що кінокомпанія Spyglass Media Group працює над новим фільмом кінофраншизи.

Зрозуміло, що фанати «Крику» сподіватимуться на повернення старих акторів у перезапуску. Раніше, актриса Нів Кемпбелл заявляла, що не виключає повернення до ролі Сідні Прескотт, так само, як і Девід Аркетт зацікавлений у тому, щоб знову зіграти Дьюї Райлі.

Зі свого боку Кортні Кокс теж недавно згадала «старі часи». У Геловін акторка поділилась зі своїми підписниками в Instagram відео, на якому розповіла, що проводить свято в гордій самотності за переглядом «Крику», потім вона вирішила трохи змінити зачіску, підстригши чолку, щоб повернутись до образу своєї героїні у франшизі. Як тільки Кортні це зробила, позаду раптом з’явився старий знайомий «вбивця у масці».

Переглянути цей допис в Instagram

Happy Halloween! 🎃👻🖤

Допис, поширений Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: