Поділитися

Компанія Capcom у відеозверненні прокоментувала подробиці прийдешньої Resident Evil 8: Village на PS5 Future of Gaming Event. Схоже, творці гри вирішили прояснити деякі моменти, котрі раніше були нелегально оприлюднені, а саме, що в сюжеті з'явиться вже знайомий гравцям Кріс Редфілд, що в сюжеті задіяно перевертнів, а однією з центральних тем стане окультизм.

За сюжетом історія відбувається через кілька років після подій Resident Evil 7, де головний герой Ітан Вінтерс їздив до Луїзіани у пошуках зниклої дружини Мії.

 У прийдешній грі возз’єднані Мія та Ітан живуть щасливо та безтурботно, але їх світ раптом знову руйнується, коли зявляється Кріс Редфілд, і починає ланцюжок трагічних та загадкових подій. Ітан шукатиме відповіді у занепалих будинках серед засніжених дерев. І місто, в яке він потрапляє, стає важливим елементом сюжету.

Окремо розробники загострили увагу на ключовому арті, на якому зображено елемент, що складається з гнізда, декорованого гіллям та крилами, в якому знаходиться ембріон. Схоже, це зображення містить у собі доволі багато інформації про гру, але деталі продюсери повідомять лише в серпні цього року. 




Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: