Поділитися

Офіційний трейлер

Уявіть собі світ, в якому не можна відкривати очей. Ні в якому разі, якщо хочеш жити.
Це не «День триффідів», в якому людство просто сліпне. Це, скоріш, «Тихе місце», де герої намагаються не видавати жодних звуків, інакше з’являться прибульці з супер-слухом і зроблять з них кривавий фарш.
В «Пташиній коробці», на відміну від згаданого «Тихого місця», не покажуть, хто, як і чому призводить до того, що люди, які відкрили очі, божеволіють і намагаються вбити кожного, до кого дотягнуться, в тому числі — й самих себе.

birdboxthumb1542149318374.jpg

Згідно з інформацією від сервісу Netflix, на якому вийшла «Пташина коробка» (режисер – Сюзанна Бір), за тиждень стрічка зібрала рекордну кількість переглядів – понад 45 мільйонів. Це третина глядацької аудиторії каналу.
За сюжетом жінка з двома дітьми (Сандра Буллок) намагається вижити в хаосі, що спіткав людство, і відправляється на пошуки тих, хто вижив. Вона несе коробку з папугами, які допомагають виживати: птахи реагують і дають знати, якщо наближається небезпека.
Стрічка є екранізацією однойменного твору американського письменника Джоша Малермана. Окрім Буллок в фільмі знялися також Джон Малкович, Сара Полсон та інші.

61o3CBQJvdL.jpg

Відгуки від критиків доволі змішані. Пишіть свої враження від перегляду, або повноцінну рецензію – ми її опублікуємо.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: