Pornhub розповів про найпопулярніші запити користувачів перед Геловіном

Від Гарлі Квін і Джокера до привидів і зомбі

Поділитися

 (Pornhub розповів про найпопулярніші запити користувачів перед Геловіном)

Напередодні Геловіну, 30 жовтня, портал для дорослих Pornhub опублікував рейтинг найпопулярніших «геловінських» образів у 2019 році. Список складений на основі пошукових запитів відвідувачів сайту за останні кілька місяців.

Сервіс склав список «гарячих» ідей для костюмів на свято на прохання колег із видання Mashable.

ins.png

Першу сходинку в загальному рейтингу посіла Гарлі Квін, слідом за якою з невеликим відставанням розмістився Джокер, популярність якого зумовлена успішністю недавнього фільму з Хоакіном Феніксом.

quinn.gif

joker 2019.gif

Замикає п'ятірку персонаж «Суккуб» – жінка-демон із середньовічних легенд, яка спокушає чоловіків.

У топ-10 увійшли також такі класичні «сексуальні костюми», як «учитель», «покоївка», «медсестра», «кролик», «котик / кішка» і «принцеса».

Alex Breckenridge.gif

persona.gif

Що стосується конкретних персонажів, то з них у списку із 30 позицій також присутні Чудо-жінка, принцеса Жасмин, Гаррі Поттер, Людина-павук, Бетмен, Аладдін, Капітан Марвел, Джин Грей / Темний Фенікс, Ельвіра і Майкл Маєрс.

michael.gif

Укладачі рейтингу також узяли до уваги статистику пошукових запитів за статтю користувача. Зокрема, виявилося, що жінки порівняно з чоловіками на 76% частіше шукають відео за участю ковбоїв, на 68% частіше – з Майклом Маєрсом, на 53% частіше – з Гаррі Поттером і на 34% частіше – з Джокером. Чоловіки ж при цьому на 216% частіше за жінок шукають ролики з Джин Грей, або Темним Феніксом, на 139% частіше – з Ельвірою, на 96% частіше – з Капітаном Марвел, і на 53% частіше – з принцесою Жасмин.

ins2.png

Читайте також рецензію на фільм «Джокер»: Людина, що сміється: just one bad life.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: