Померла зірка «Крістіни» та «Від заходу до світанку»

Келлі Престон та Джон Траволта були разом майже тридцять років

Поділитися

 (Померла зірка «Крістіни» та «Від заходу до світанку»)

Американський актор Джон Траволта повідомив у своєму Instagram-блозі про смерть дружини, Келлі Престон:

Моя прекрасна дружина Келлі зазнала поразки в битві з раком. Вона відважно боролася, оточена любов'ю і підтримкою дуже багатьох. Деякий час я хочу провести зі своїми дітьми, які втратили свою маму, тому вибачте, якщо певний час від мене не буде ніяких новин

Причиною смерті став рак молочної залози, з яким акторка боролася останні два роки.

Келлі народилася в Гонолулу, Гаваї. Свою першу роль вона зіграла в 1983 році, у стрічці «Металевий шторм: Крах Джаред-Сіна».

Познайомилось майбутнє подружжя у 1988-ому році на зйомках «Експерти», а в 1991-ому вони вже відіграли весілля. У шлюбі з Джоном вони перебували 29 років, але, не дивлячись на популярність чоловіка, акторка не залишалася у його тіні.

Свою популярність акторка здобула завдяки фільму «Близнюки», де вона знімалася разом з Денні Де Віто і Арнольдом Шварценеґґером.

Останньою роллю Престон зіграла разом з чоловіком в картині «Ґотті» 2018 року, яку вони вдвох представляли на Каннському кінофестивалі.

Серед інших проектів Келлі, була участь в стрічках як «Крістіна», «Шалапут», «Таємний шанувальник», «Служителі диявола», «Байки зі склепу» (серія «The Switch»), «Біжи», «Джеррі Маґуаєр», «Від заходу до світанку», «Нічого втрачати», «Джек Фрост», «Смертний вирок» та «Старі пси».

Представник родини повідомив пресі, що жінка тримала свій діагноз в секреті від широкої громадськості. Він також сказав, що сім'я сподівається на розуміння і просить не турбувати їх найближчим часом

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: