Перший спін-оф «Гри престолів» отримав робочу назву «Кривавий місяць»

Творці серіалу натякнули, що, можливо, буде відкрита таємниця походження Білих Блукачів

Поділитися

 (Перший спін-оф «Гри престолів» отримав робочу назву «Кривавий місяць»)

Фанати «Гри престолів» напевно чули про те, що сага буде розширена за рахунок додаткових серіалів, розмови про це точаться доволі давно. За попередньою інформацією, отриманою безпосередньо від автора оригінального твору - Джорджа Мартіна, перший спін-оф мав називатися «Довга ніч», але канал НВО, що безпосередньо здійснюватиме показ серіалу, надав перевагу назві «Bloodmoon» («Кривавий місяць»), яка в подальшому може змінитися.

Зйомки стартують вже у червні, режисує серіал С.Дж.Кларксон, в послужному списку якої «Доктор Гауз», «Банші», «Оранжевий – хіт сезону» та інші. Сценарій, у тісній співпраці із самим Мартіном, написала Джейн Ґолдман («Люди ікс», «Пипець»).

Відомо, що на головну роль вже вибрано Наомі Воттс. Також серед акторського складу - Джош Вайтгауз, Джеймі Кемпбел, Шейла Атім, Іванно Джеремая.

Сюжет серіалу розповідатиме про події, що відбулися задовго до Залізного Трону і правління Таргарієнів, тому можна буде побачити інший ландшафт Вестероса та Ессоса. В центрі оповіді – війна з Білими Блукачами, які традиційно рухаються на південь і розповсюджують жах та темряву. Ця війна носила назву Довга Ніч, а період опісля – Ера Героїв.Творці серіалу натякнули, що, можливо, буде відкрита таємниця походження Білих Блукачів.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: