Новий "Хижак" оповість про перший контакт з людиною

Стрічку позиціонують як відродження франшизи

Поділитися

 (Новий "Хижак" оповість про перший контакт з людиною)

З’явилися деякі подробиці щодо нового «Хижака», якого знімає Ден Трахтенберґ (Кловерфілд, 10).
Так, продюсери Джон Девіс та Джон Фокс в інтерв’ю виданню Collider повідомили, що зйомки майже завершені, а також, що сюжетно це буде історія про перший візит Хижака на нашу планету.

Джон Девіс:

Ми акцентуємо увагу на тому, завдяки чому перший «Хижак» став успішним. Це винахідливість людини, яка не здається і використовує усі можливості, аби перемогти більш сильного та добре озброєного супротивника

Також Девіс зазначив, що фільм більше нагадує «The Revenant», аніж оригінальну стрічку. Це відповідає деяким чуткам про те, що фільм оповідатиме про персонажку на ім’я Кі, жінку з племені команчі, котра йде супроти встановлених у племені традицій, аби стати воїном.

Багато років тому, ще до зазіхання європейців на їхні землі, у народу команчів було чітко визначена спільнота і гендерні норми. Кі дуже близька з молодшим братом Таабе, з якого готують наступного лідера. Не поступаючись у здібностях жодному з чоловіків племені, Кі завжди була натхненником брата, якому допомогла сформуватися як особистості. Проте Кі також хоче проявити себе, тож коли племені загрожує небезпека, вона виявляє усі свої таланти.

Девіс назвав стрічку «блискучою», свіжою та цікавою.

Робоча назва стрічки – «Череп» (Scull), і творці обіцяють, що це буде продукт на рівні «Хижака» 1987 року з Арнольдом Шварценеґґером. Нагадаємо, що перший фільм про інопланетного мисливця за черепами став справжнім гітом, і породив цілу франшизу. Сиквел не забарився – у 1990 році головну роль зіграв Денні Ґловер. Далі була перерва аж до 2004 року, коли на екрани вийшов кросовер «Чужий проти Хижака», його продовження - «Чужий проти Хижака: реквієм», а вже в 2010-му році світ побачили «Хижаки», спродюсовані Робертом Родріґезом. Останній однойменний фільм від Шейна Блека 2018 року провалився в прокаті, незважаючи на амбітні обіцянки.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: