Новий горор "Маяк": повільне занурення в безумство

Кінокомпанія А24, славна своїми химерними фільмами, пропонує вам чергову дивну і моторошну історію

Поділитися

 (Новий горор "Маяк": повільне занурення в безумство)

Фільм жахів Роберта Еґґерса «Маяк» виробництва компаніЇ А24, який давно інтригує любителів темних і химерних історій, має вийти 18 жовтня цього року. Віллем Дефо і Роберт Патінсон грають двох наглядачів маяка на узбережжі Мену (привіт, Стівене), які повільно, але безповоротно божеволіють.

Трейлер виводить це безумство на перший план у всій його моторошній привабливості. Монохромна палітра, знята на чорно-білу 35-міліметрову плівку, чудово підходить для цієї картини. Крім того, ми бачимо прекрасну гру акторів: Дефо не новачок в ролях безумців та психопатів, а Патінсон вкотре доведе, що він дуже талановитий актор, і здатен грати не лише пещених підлітків-вампірів, а й серйозні драматичні ролі. До речі, радимо глянути нещодавню стрічку за його участю - фантастичний горор «На висоті». Роберт там був дійсно на висоті, підтверджуємо.

Трейлер вражає візуальними ефектами та звуком. Так, тривожний вереск, який лунає зусібіч, проникає в мозок, а дикі танці героїв під «Doodle Let Me Go» свідчать про втрату ними розуму.  Еґґерс використовує чорно-білу плівку для того, щоб приховати той жах, який клубочиться в будівлі маяка і поволі наближається. Цей режисер, який блискуче заявив про себе стрічкою «The VVitch» («Відьма») у 2015 році, безсумнівно видасть фільм, що заслуговує уваги.




Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: