«Nightflyers» Джорджа Мартіна видадуть українською!

Коли Ісус із Назарету, вмираючи, висів на хресті, волкрини проминули його агонію на відстані одного світлового року...

Поділитися

«Nightflyers» Джорджа Мартіна видадуть українською!

Джордж Реймонд Річард Мартін, що вже ввійшов в історію безсмертною «Грою престолів», закордоном відомий не тільки своїм епічним фентезійним циклом, а й містикою, супергероїкою, науковою фантастикою та космогорором. І ось нарешті видавництво КМ-Букс презентує ще одну працю маестро українською — повість-космогорор «Nightflyers», що вийде під поетичною назвою «Ночеліт».

Наукова експедиція відправляється на межу галактики, щоб вивчати таємничу расу чужинців-мандрівників. Єдиний доступний корабель — це «Ночеліт», повністю автоматизоване судно, капітан якого відмовляється показуватись пасажирам і спілкується дистанційно, навіть після того, як члени експедиції починають гинути одне за одним за нез’ясованих обставин.

«Ночеліт» опиниться під однією обкладинкою з іншими фантастичними оповідками автора з циклу «Тисяча світів», зокрема номінованою на премію Г’юґо повістю «Пісня до Лії». Окрім того, від Netflix та SyFy вже готується однойменне 10-серійне шоу по книзі. Виконавчий продюсер Джефф Балер назвав майбутній серіал «Чужим із привидами, або Сяйвом у космосі.» Чекаємо! 


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: