Netflix закрив «Вампірські війни» після першого сезону. Єн Сомерголдер не згоден

Вірус, який перетворює на кровопивць, «не витягує»

Поділитися

 (Netflix закрив «Вампірські війни» після першого сезону. Єн Сомерголдер не згоден)

Новий серіал «Вампірські війни» з Єном Сомерголдером, що виходив на Netflix, закрили після першого сезону.

Стримінґова платформа вирішила відмовитися від продовження зйомок шоу. Про це повідомив портал THR.

За інформацією видання, таке рішення було прийняте через низькі рейтинги проєкту. Зокрема, на сайті Rotten Tomatoes «Вампірські війни» були оцінені всього дев'ятьма критиками і отримали 56% позитивних рецензій.

Як відомо, прем’єра серіалу відбулася в 5 грудня 2019 року. Передбачалося, що серіал отримає продовження, на що вказує і відкрита кінцівка першого сезону.

«Вампірські війни» («V Wars») є екранізацією графічного роману Джонатана Мейберрі від видавництва коміксів IDW і розповідають про те, як людство вступає в протистояння з вампірами.

Єн Сомерголдер, якого багато хто знає за роллю вампіра Деймона Сальваторе в «Щоденниках вампіра», у новому «вампірському» проєкті зіграв доктора Лютера Свонна, найкращий друг якого заразився таємничим вірусом. Щодня захворювання, яке перетворює у кровососів, поширюється й уражає ще більше людей.

Зазначимо, що через кілька днів після оголошення закриття шоу виконавець головної ролі Єн Сомерголдер опублікував в інстаґрамі відео, в якому запевнив шанувальників серіалу, що не збирається опускати руки.

«Вампірські війни не закінчилися. Війна тільки починається. Будь ласка, поширте це відео, а не вірус», – підписав Єн.

За словами актора, у нього є багато ідей для історії доктора Свонна, і він обов'язково ще розповість їх глядачам. У «Вампірських воєн» багато шанувальників, а шоу перевершило всі очікування продюсерів, стверджує він.

Варто додати, що до того, як стало відомо про припинення проєкту, актор писав, що радий тому, що зіграв епідеміолога і радив переглянути «V Wars» на Netflix.

Нагадаємо, канал ABC викупив права на багатосерійну містичну драму про наречених графа Дракули, які живуть у сучасному світі.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: