Поділитися

 (Телемережа ABC запустить містичну драму про сестер-вампірок)

У грудні на Netflix вийшов перший сезон «Вампірських воєн», початок 2020 року ознаменувався прем’єрою телеадаптації ґотичного роману «Дракула», не за горами й історія марвелівського вампіра Морбіуса… Словом, кровососів вистачає з головою. Двіж любителів попити крові (не тих, що вдома і на роботі) можуть підхопити також «наречені» і співмешканки одного завидного «жениха», власника замку в Трансильванії.

Як повідомляє Deadline, канал ABC викупив права на багатосерійну містичну драму про наречених графа Дракули, які живуть у сучасному світі.

Серіал під назвою «Наречені» отримав добро на зйомки пілотного епізоду.

За сюжетом, три наречені Дракули живуть (наскільки взагалі допустиме слово «жити» до «немертвих») у сучасному Нью-Йорку. Безсмертні панянки мають розкішний вигляд, успішні, багаті та впливові. Попри все це, між «сестрами» не все так гладко і вони мають підтримувати мир у своїй незвичайній родині.

Знайдеться в сюжеті місце і Дракулі, однак головний акцент буде на його «наречених».

Ідея належить Роберто Агірре-Сакасі («Моторошні пригоди Сабріни). Він напише сценарій, продюсером разом із ним виступить його колишній колега по проєкту Ґреґ Берланті («Стріла»).

Відомо, що п’ять років тому серіал розроблявся для каналу NBC, проте в підсумку команді Роберто довелося переробити сценарій і шукати нового партнера. У боротьбі за оновлений проєкт брали участь кілька відомих телемереж і популярних онлайн-сервісів.

Пілот поставить Меґґі Кайлі («Американська історія жахів»). Виробництво курирують Warner Bros. Television і Berlanti Prods.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: