Netflix екранізує горор-комікс Джо Гілла

«Ключі Локків» вийдуть на сервісі вже в лютому наступного року

Поділитися

 (Netflix екранізує горор-комікс Джо Гілла)

Невгамовний Netflix опублікував постер прийдешнього серіалу «Ключі Локків» (Locke & Key) – екранізацію серії коміксів американського автора жахів Джо Гілла. На ньому вказана дата прем'єри 7 лютого 2020 року. 

Екранізація має доволі складну історію, адже кілька років проект перекидували між собою Fox та Hulu. Але тут за справу береться Netflix — і ось вже на початку наступного року шанувальники серії зможуть насолодитися безумовно цікавим втіленням історії про Локків та їх сімейні таємниці.

«Ключі Локків»/«Локки та ключі» (Locke & Key) – серія коміксів авторства Джо Гілла і художника Ґабріеля Родріґеза, випуском якої займалось видавництво «IDW Publishing».

Перший сезон міститиме десять епізодів. Він оповість про матір та трьох синів, котрі після загибелі баттька переїжджають до родового маєтку «Дім ключів» у місті Лавкрафт (яка несподіванка!), штат Массачусетс.

Сім'я намагається оговтатися після травми, але дехто з минулого життя не має наміру залишити родину в спокої і рушає за Локками. Між тим, діти починають знаходити в будинку дивні ключі, які наділяють їх надприродніми силами. Також в маєтку є купа таємничі двері, що ведуть в інші світи. А ще є Зло, котре, розбуджене новими мешканцями будинку, починає полювання.

Сам Гілл виступає продюсером, і, за деякою інформацією, компанію йому складе Андрес Мускетті. 

Роль матері виконує Дербі Стенчфілд («Скандал»), а дітей грають Джексон Роберт Скотт («Воно»), Коннор Джессап «Чорний дрізд») і Емілія Джонс («Країна привидів»).


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: