Місяці божевілля: марсіянська лавкрафтіана у новому горорі від Rock Pocket Games

Поверніть його додому! А, ні, чекайте, не варт...

Поділитися

 (Місяці божевілля: марсіянська лавкрафтіана у новому горорі від Rock Pocket Games)

Що було б, якби Енді Вейр, автор нашумілого "Марсінянина", захоплювався Лавкрафтом і вирішив додати в свій науково-фантастичний севайвал трохи щупалець і окультної естетики?

Хлопці і дівчата з Funcom та Rock Pocket Games уявили, що б було результатом такого симбіозу жанрів. Вийшов у них космічний горор Moons of Madness ("Місяці божевілля", натяк на оповідання Лавкрафта "У горах божевілля" ), що зовсім недавно з'явився на PC і вже є доступний у Steam.

По сюжету вчені мужі вловили дивний сигнал з Марсу, який виявився сигналом штучного походження. Вони швиденько встановлюють там дослідницькі станції. За завгоспа Шейна на одній з таких станцій вам і доведеться грати.

Чоловік спочатку робить звичайну рутинну роботу марсіанського колонізатора й дослідника, а потім виявляє деякі дивні збої в роботі станції. Далі по тексту глюки, нещасні випадки, все виходить з ладу, з теплиці починає лізти Ктулху.



Ловіть трейлер і геймплейне відео. Гра виглядає доволі цікаво і атмосферно, окрім згаданих творів видно вплив легендарних Dead Space та Half Life. А голівудські кіношники поки можуть подумати над ще одною екранізацією порятунку Мета Деймона ("Марсіянин", "Врятувати рядового Райана", "Інтерстеллар") тепер вже горор-версією.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: