Поділитися

 («Крик» повертається!)

Чудова новина для любителів горору в стилі слешер. «Крик» повертається, і це буде п'ята частина в серії стрічок про маніяка у моторошній масці, котрий спочатку має звичку знущатися над жертвами за допомогою телефону, а потім - гострого ножа.

Девід Аркетт, котрий зіграв у всіх чотирьох частинах «Крику», повідомив, що приєднається до зйомок нової частини:

Я дуже радий знову зіграти Дьюї і возз'єднатися зі своєю родиною «Крику», котрий був великою частиною життя як для мене, так і для фанатів. Я з нетерпінням чекаю можливості вшанувати спадщину Веса Крейвена

Деталі сюжету тримаються в секреті, але Аркетт точно виконає свою роль Дьюї Райлі (яка вперше з’явилася в оригінальному фільмі 1996 року) і продовжить переслідувати таємничого вбивцю. Чи повернеться до історії головна акторка Нів Кепмбелл, наразі невідомо, так само немає новин і щодо решти акторів, але творці фільму ведуть переговори.

Зйомки почнуться у Вілмінґтоні, штат Північна Кароліна, вже цього року. Режисери фільму - Метт Беттінеллі-Олпін і Тайлер Джіллетт, більш відомі як знімальна група Radio Silence.
Джеймс Вандербільт («Таємниця вбивства», «Зодіак», «Дивовижна людина-павук») і Ґай Бусик («Гра в хованки», «Касл-Рок») є співавторами сценарію.

Нагадаємо, що всі попередні частини знімав легендарний Вес Крейвен, котрий, на жаль, помер у 2015 році. Четвертий «Крик» був його останньою повнометражною роботою.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: