Корейські зомбі повертаються в новому історичному серіалі від NETFLIX

Вам сподобався "Потяг до Пусана"? Тоді для вас приємна новина: корейські зомбі повертаються! Але цього разу вони рватимуть на шматки не пасажирів залізниці, а мешканців середньовічної Кореї

Поділитися

 (Корейські зомбі повертаються в новому історичному серіалі від NETFLIX)

В мережі з’явився трейлер нового південнокорейського серіалу "Королівство" ("Kingdom"), який продюсує сервіс Netflix. Як можна пересвідчитися, буде багато саспенсу, екшену і бойових сцен. Творці серіалу не поскупилися на дорогі декорації і костюми, що свідчить про дотримання історичної достовірності.

308641_qNOuqoOItH_bezymyannyj.png

Перший сезон "Королівства" складається з восьми заявлених епізодів, його дія серіалу розгорнеться в період Чосон (так називалась Корея з 1392 по 1897 рік), коли країну охопила звістка про смерть короля. Незабаром після його смерті таємнича хвороба змусить покійного правителя і орду його підлеглих піднятися зі своїх могил. У ролі головного героя виступить принц, який буде намагатися врятувати державу та розгадати таємницю повсталих покійників.

kingdom104unit0011531542044374783_1280w.jpg

Планується, що "Королівство" поєднує кілька жанрів - історичну драму, апокаліптичний зомбі-горор, навіть містичне фентезі.
Режисує серіал Кім Сон Хун, який був удостоєний корейської премії Grand Bell Award за найкращу режисуру у фільмі "A Hard Day" 2014 року.

Screen_Shot_2018_11_08_at_11.29.24_AM.png.jpg

Як бачимо, сервіс Netflix вкотре вирішив порадувати любителів жахів. Серіалу пророкують неабиякий успіх. Та й не дивно: незважаючи на засилля горорів із зомбаками, локація, в якій вони пожиратимуть людинок цього разу, викликає цікавість, не так вже й багато історичних фільмів жахів ми маємо.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: