Кінець близько: коли знімуть фінальні епізоди «Надприродного»

Пандемія не стане на заваді братам Вінчестерам

Поділитися

Кадр з епізоду 5.20 «Диявол, якого ви знаєте» (Кінець близько: коли знімуть фінальні епізоди «Надприродного»)
Кадр з епізоду 5.20 «Диявол, якого ви знаєте»

Найдовготриваліший серіал у жанрі фентезі «Надприродне», фільмування якого за два епізоди до фіналу призупинили в п’ятницю, 13 березня, через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19, повернуть у виробництво вже 18 серпня.

Як повідомляє CreativeBC, оновлений графік передбачає, що до зйомок 15-го сезону «Надприродного» канал The CW серед своїх проєктів повернеться найперше. Тож менш ніж за два тижні актори та знімальна група серіалу знову опиняться на знімальному майданчику.

Відомо також, що Дженсен Еклз і Джаред Падалекі, виконавці головних ролей Діна і Сема Вінчестерів, уже вилетіли у Ванкувер (Канада).

Якщо нічого не зміниться, знімальний процес триватиме до п’ятниці, 11 вересня.

Зі свого боку численна фанбаза серіалу зможе побачити наступні сім епізодів, після 13-го (усього серій 20), як і було обіцяно — восени. Чималенький вийшов гіатус, еге ж?

Цікаво, що Дженсен Еклз «передбачив апокаліпсис» і відтермінування фіналу «Надприродного». У жовтні 2019 року під час зустрічі з шанувальниками серіалу на запитання про фінальний епізод він зауважив, що зарано гадати про те, що буде за кілька місяців, пожартувавши, що може трапитись апокаліпсис і фінал серіалу не доведеться знімати. «Круто ж буде, якщо трапиться справжній зомбі-апокаліпсис? Я просто дочекатися не можу», — сказав він.

Разом із Джаредом Падалекі вони додали, що завжди готові до такого розвитку подій. І з таким складно не погодитись — після 15 років перебування у шкурі мисливців на нечисть хоч-не-хоч, а набуваєш корисних навичок у разі втілення в реальність сценарію «Надприродне».


Епізод, який можна переглянути в очікуванні нових серій, — 5.20 «Диявол, якого ви знаєте», де вакцина від свинячого грипу виявилась аж ніяк не порятунком для людей, а Дін уперше довіряється демону Кровлі, Королю перехресть.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: