Зйомки останнього сезону «Надприродне» зупинено за два епізоди до фіналу

Такий довгий шлях… Вінчестери здолали всіх і все, кого і що можна та не можна. Привидів, перевертнів, полтерґейстів, демонів, янголів, язичницьких богів, вампірів, левіафанів, самого Люцифера і, зрештою, навіть Смерть… І ось за два епізоди до великого ФІНАЛУ – коронавірус.

Поділитися

 (Зйомки останнього сезону «Надприродне» зупинено за два епізоди до фіналу)

Телеканал CW, на якому ось уже як майже 15 років транслюється серіал «Надприродне», був змушений на невизначений час припинити зйомки останніх епізодів.

За повідомленням Deadline, зйомки офіційно було зупинено в п’ятницю, 13 березня. Ніхто з акторів, на щастя, не захворів, рішення про «замороження» зйомок довелось прийняти через логістичні труднощі та з міркувань безпеки.

Останні дві серії фінального, 15 за рахунком, сезону «Надприродного» мали бути зняті цього місяця. Якщо знімальний процес незабаром не відновиться, каналу доведеться відкласти показ уже знятих серій. Відповідно, у такому разі трансляцію відновлять лише після того, як знімуть фінал (передбачалося, що він вийде в кінці травня 2020 року).

До слова, ситуація скрутна й тому, що Джаред Падалекі, виконавець ролі одного з двох братів-мисливців за нечистю – Сема Вінчестера, зразу після запланованого завершення «Надприродного» повинен за графіком приступити до роботи над римейком «Крутий Вокер» від CBS Studios.

Раніше, у 2009 році, Падалекі також знявся в римейку «П’ятниці 13».

Зрештою, братів Вінчестерів жодними вірусами й апокаліпсисами не налякати. Їх не здолав вірус кроатону, не здолає й коронавірус. Туалетним папером вони мали би запастись ще у 2009.

Епізоди до теми:

  • 2.09. «Кроатон»
  • 5.04 «Кінець»
  • 5.20 «Знайомий вам Диявол»



Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: