Поділитися

 (Готичне фентезі від Алана Мура)

Письменник Алан Мур на своїй офіційній сторінці в Фейсбуку повідомив про те, що в Англії почалися зйомки фільму «Шоу» («The Show»), до якого він написав оригінальний сценарій. Це перша кіноробота Мура, що не є екранізацією коміксу. І, як зазначає сам автор, дана подія не пов’язана з його рішенням зав’язати з кар’єрою коміксмейкера.

AlanMooreComicBookWriter.jpg
Алан Мур

Хоча це моя перша спроба серйозної роботи в кіноіндустрії, глядачам може бути цікаво дізнатися, як це пов'язано з моєю недавно завершеною коміксною кар'єрою. Відповідь така: «Взагалі ніяк». Це абсолютно свіженький, захоплюючий спосіб оповіді, що штурмує нові можливості.
Знову ж таки, ті, хто шукає похмуру антиутопію в моїх оповіданнях, можуть спокійно видихнути, бо цього разу дія відбувається в нещодавно зруйнованому місті Нортгемптон з неймовірно великою кількістю потойбічних персонажів.
І так, супергерой там теж є, але не такий, як ви собі думаєте.
Це не якась адаптація моїх робіт, що ніколи не були призначені для кіно. Це я і талановиті, неймовірні люди, з якими я працюю, намагаючись створити найбільш приголомшливий фільм британського кінематографу за останні роки.
Це Шоу, і ми створюємо його прямо тут.

Фільм буде знятий в жанрі готичного фентезі, а знімає його режисер Мітч Дженкінс, який вже має досвід роботи з Аланом Муром (власне, з короткометражки «Show Pieces» й почалася їхня співпраця).

alanmitchcrop.jpg
Мітч Дженкінс & Алан Мур

За сюжетом головного героя Флетчера Денніса наймають для пошуку викраденого артефакту. Під час розслідування він стикається з незвичайними і небезпечними істотами. Дія відбувається у рідному місті письменника — Нортгемптоні.

47687648_2536378493043871_6231478216230436864_n.jpg
Імовірно — кадр з майбутнього фільму

У фільмі знімаються Том Берк («Війна і мир»), Шивон Г’юлетт (короткометражка «Show Pieces»), Еллі Бамбер («Нічні тварини»), Шейла Атім («Дівчина з північного краю»), Річард Діллейн («Темний лицар»). Крім того, є інформація, що роль другого плану отримав сам Алан Мур.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: