Поділитися

Американська компанія А24 офіційно виклала в мережу трейлер прийдешнього фентезі з елементами горору «Зелений лицар».

Стрічка ґрунтується на поемі невідомого автора «Сер Ґавейн і Зелений лицар», написаній приблизно у XIV столітті й схоже, окрім романтики лицарського періоду, просякнута мороком та жахами.

Сюжет оповідає про те, як до Камелоту під час святкування Нового року являється таємничий Зелений лицар, котрий в дусі середньовічних саг пропонує героям авантюру, на яку обов’язково хтось має погодитися. Так, незнайомець дозволить вгатити його сокирою, але за умови, що через рік він повернеться й дасть здачі. Логіки, звісно, немає, але кого це цікавить? Юний Ґавейн, небіж короля Артура, пристає на пропозицію і відрубає Лицарю голову. Той спокійно бере її під пахву і йде геть. Ґавейн має намір розслідувати таємничу історію Зеленого Лицаря, і вирушає у подорож.

На позір начебто звичайна фентезійна історія про шлях воїна, проте, як бачимо в трейлері, автори фільму постаралися максимально присмачити сюжет моторошними подіями. Чого вартий хоча би перший кадр, де у героя спалахує голова, а скреготливий саундтрек одразу налаштовує на потрібний лад. Кров, черепи, вовки, рука троля і, найголовніше – моторошна пика антагоніста.

Режисер фільму – Девід Ловрі. В головних ролях - Дев Патель, Алісія Вікандер, Джоел Едґертон.

Прем’єра відбудеться влітку.

Про показ в Україні наразі нічого не відомо.

MV5BNWE1ZGE5Y2QtYWE4Yi00YjM0LThhNWYtMWM1OGJjNDU3YzMyXkEyXkFqcGdeQXVyMTAzMDg4NzU0._V1_SY1000_SX675_AL_.jpg

  • Джерело: imdb

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: