Поділитися

 (Фредді-Руки-Ножиці повертається)

Роберт Інґлунд може повернутися до ролі Фредді Крюґера, і це буде останнє його перевтілення в зловісного маніяка, що шматує дітисьок, полюючи за ними у снах.

Багато разів актора питали щодо зйомок у продовженні кульового фільму «Кошмар на вулиці Вязів», проте він завжди відхиляв таку можливість, і от нещодавно заявив, що може востаннє зіграти Крюґера. Цьому посприяв лист від фанатів, який дуже розчулив старого.

New York Post запитав 71-річного Роберта, чи має він намір знову зіграти Спрінґвудського М’ясника, і той відповів, що франшизу можуть перезавантажити, але у випадку успіху, якщо стрічка буде знята в такому ж масштабі, як минулорічний «Геловін», то він зіграє лише в одному фільмі. Для решти, якщо такі будуть заплановані, доведеться залучати інших акторів.

Як відомо, спроба відродити франшизу в 2010-му році була невдалою, і фанати пояснюють це тим, що Фредді грав не Роберт Інґлунд. Якщо перезавантаження буде успішним, воно може відчинити двері для серії продовжень, в яких актор вже не буде задіяний.

RobertEnglundFreddy.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: