Джеймс Ван продюсує фільм для Universal Studios про культового монстра

Попри загадковість, котру намагаються нагнати навколо прийдешнього проекту, подробиці так і лізуть з усіх шпарин

Поділитися

 (Джеймс Ван продюсує фільм для Universal Studios про культового монстра)

Джеймс Ван давно отримав статус успішного режисера та продюсера. Так, у його доробку такі горор-серії як «Закляття», «Астрал», «Пила». Він проявив свої сильні сторони у блокбастерах «Форсаж 7» та «Аквамен», які продемонстрували вміння Джеймса створювати приголомшливе видовище. Ван знає, що робити, коли справа доходить до великого екрану, а з його вражаючим послужним списком створити крутий фільм про монстра – це лише питання часу.

Завдяки успіху «Людини-невидимки» Universal зараз розробляє новий фільм про монстра, і продюсувати покликала саме Вана. Режисер поки що не визначений, але Роббі Томпсон («Надприродне») був запрошений для написання сценарію. Поряд із цією новиною видання The Hollywood Reporter розкрило деякі подробиці сюжету. Так, джерела повідомляють, що історія бере коріння з класичної спадщини монстрів студії Universal, але висвітлює її через призму сучасності. Сюжет буде зосереджений на компанії підлітків, які виявляють, що сусід у своєму підвалі створює монстра.

Варто відзначити, що раніше новина про те, що новий фільм про Франкенштейна потрапив до рук Вана, з’являлася в мережі, але чомусь зненацька зникла.

Якщо пам’ятаєте, недавно ми публікували новину про те, що Том Гарді може зіграти Франкенштейна в новій стрічці від студії Universal.
Збіг?
Не думаємо.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: