Поділитися

Карл Урбан готовий знову відновити законність в Мега-Сіті

У 2012 році бойовик «Суддя Дредд 3D» заслужив теплий прийом з боку суворих кінокритиків і шанувальників всесвіту 2000 AD, але не зміг вибратися на рівень самоокупності. Довгі шість років творці стрічки шукали фінансування для створення сиквелу і ось, у травні минулого року компанії Rebellion Productions і IM Global приступили до роботи над серіалом «Суддя Дредд: Мега-Сіті». Через кілька місяців виконавець головної ролі Карл Урбан оголосив своїм прихильникам, що готовий повернутися до образу брутального футуристичного копа Дредда.

Сценарій пілотної серії уже готовий. Оскільки зйомки тестового епізоду можуть початися вже найближчим часом, Карл вирішив проявити активність. «Я вже провів попередній раунд переговорів з командою цього шоу, - зізнався актор. - Мені дуже цікавий їх проект, адже я люблю комікси про Дредда з юних років. У творців «Мега-Сіті» є чудова можливість розповісти безліч захоплюючих історій за мотивами цього всесвіту».

«У центрі сюжету опиняться молоді та недосвідчені судді, - розповідає Урбан. - Час від часу на екрані буде з'являтися Дредд. Творці шоу можуть на мене розраховувати, якщо вони створять по-справжньому важливу й цікаву сюжетну лінію про Джозефа. Не можу ж я виходити на знімальний майданчик тільки заради того, щоб покректати і покорчити кілька гримас. Подивимося, що вони придумали. Навіть якщо в результаті я не отримаю ролі в серіалі, мене все одно тішить, що незабаром глядачі матимуть змогу знову побачити суддю Дредда.»

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: