Демі Мур очолить секту в трилері про коронавірус

«Співоча пташка» знімається в умовах суворих обмежень

Поділитися

 (Демі Мур очолить секту в трилері про коронавірус)

Пандемія коронавірусу триває, але кінематограф активно підлаштовується під реалії.
Адам Ґудмен та Ендрю Шуґерман у співпраці з Catchlight Studios та продюсером Майклом Беєм працюють над стрічкою «Співоча пташка» (Songbird) - трилером в дусі «Монстро» та «Кловерфілда».
В головних ролях Демі Мур, Крейґ Робінсон, Пол Волтер Гаузер та Пітер Стормаре.

Виробництво супроводжується високим рівнем безпеки: використовується соціальне дистанціювання, інноваційні методи захисту, акторів навчають працювати дистанційно.

За сюжетом минає два роки після початку пандемії коронавірусу, але хвороба продовжує косити населення, причому вірус мутує, у зв’язку з чим винайдення вакцини постійно гальмується. Люди вимушені обережно пересуватися вулицями, носити перчатки та маски, остерігатися негідників, котрі зазвичай з'являються при загальній смуті. Проте навіть у цих несприятливих умовах знаходиться місце для любовної лінії.
Головний герой – кур'єр Ніко, він забезпечує мешканців міста важливими товарами, а ще - в нього імунітет. Його наречена Сара зачинена вдома, як і більшість населення, і пара не має можливості фізично бути разом. Щоби возз’єднатися з коханою, герой змушений протистояти військовому стану, жорстоким дружинниками та могутній матріархальній родині, котру очолює жорстока лідерка (її грає Демі Мур).

«Співоча пташка» - це фільм про незламність людського духу та ідею, за яку варто боротися.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: