Поділитися

 (Вийшов новий альбом Burzum)

Вийшов новий альбом "Burzum"! «Thulêan Mysteries» з’явився у мережі сьогодні, 13 березня, і став чотирнадцятим релізом гурту. Обкладинку прикрасив арт Теодора Кіттельсена. Варґ Вікернес описує його наступним чином:

"Цей альбом створювався пасивно — в тому сенсі, що я не збирався випускати нову платівку. Я просто час від часу записував треки і зрештою усвідомив, що їх назбиралося достатньо для нового релізу. Тож коли мені запропонували його випустити, я подумав: чому б ні? Хороша ж ідея. Ця музика містить трошки того, трошки іншого, уникає конкретного жанрового визначення і, мабуть, належить одразу до багатьох напрямів. Коли я писав ці треки, я мав намір відтворити певну атмосферу, часто на основі певного задуму чи ситуації. Оскільки моєю справжньою пристрастю завжди була не музика, а настільні рольові ігри, я вирішив, що можу написати альбом якраз для цього — створити фоновий саундтрек до моєї гри MYFAROG (Mythic Fantasy Role-Playing Game). Сподіваюся, вам сподобається цей саундтрек до Thulê, до Матері-Природи й самого життя».

image.png

Послухати можна на YouTube або на Bandcamp. Проте нагадуємо, що Варґ Вікернес відомий своїми расистськими поглядами і підтримує злочини російської федерації, як-то захоплення Криму і участь у війні на Донбасі.

Попередній альбом «Burzum», «The Ways of Yore», вийшов у 2014 році та довго вважався останнім релізом Варґа.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: