Blumhouse готує екранізацію статті про загадкову епідемію в католицькій школі

Реальність страшніша вигадки?

Поділитися

 (Blumhouse готує екранізацію статті про загадкову епідемію в католицькій школі)

Головна голлівудська кіностудія з виробництва горорів Blumhouse займеться екранізацією недавньої статті Деніела Ернандеса про містичну епідемію, яка спалахнула в одній із католицьких шкіл Мехіко.

Як повідомляє Variety, стаття має назву «Прокляття міста дівчат» (The Haunting of Girlstown) та розповідає про реальний випадок масової істерії в одній із шкіл для дівчат, що розташовані в Мехіко.

У матеріалі йдеться про дивні події, що відбулися 2007 року з дівчатами з бідних сімей у католицькій школі на околиці Мехіко і мали, ймовірно, містичну природу.

Вихованки масово почали скаржитися на гострий головний біль і болі в ногах, нудоту, зниження апетиту та інші симптоми. Епідеміологи перевірили місцевий ґрунт і воду, а також продукти, якими харчувалися дівчата, але не знайшли нічого незвичайного. Через деякий час у дівчат з’явилися суїцидальні думки. Лікарі обстежили хворих, але теж не виявили жодних патологій. Відтак стали підозрювати, що незвичайні події мають надприродне походження...

У компанії Blumhouse захопилися статтею Ернандеса та запропонували поставити за нею фільм Іссі Лопес.

Відомо, що у 2017 році режисерка зняла фентезі-горор «Тигри не бояться» (або «Вони повертаються») і відтоді підписалася щонайменше на три режисерських жанрових проєкти: містичний revenge-трилер для компанії Legendary, містичний вестерн про перевертня (спільна розробка з Ґільєрмо дель Торо) і екранізацію оповідання Метью Бейкера «Lost Souls» про народжених без душі дітей.

Фільм для Blumhouse отримав назву «Плачуча Богоматір» (Our Lady of Tears). Продюсувати його буде голова Blumhouse Джейсон Блум разом із Джошуа Девісом і Артуром Спектором із Epic Media.

Сценарій для картини напише сама Ісса Лопес. Вона розповіла, що бажання поділитися цією історією виникло у неї відразу після прочитання статті. За словами кіноматографістки, вона вчилася у схожій школі і неодноразово стикалася зі страшними речами, які є частиною життя мексиканських дівчат із неблагополучних сімей.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: