Поділитися

Анабель 3 продовжить горор-всесвіт "Закляття"

Слідом за прийдешньою "Монахинею" всесвіт "Закляття" продовжить третій сольник про одержиму ляльку Анабель. Нову історію про милу ляльку напише сценарист Гарі Доберман, який писав скріпти до успішної екранізації "Воно" Стівена Кінґа і до перших двох глав "Анабель".

Для Slash Films Доберман розповів деякі деталі майбутнього триквелу:

Зйомки ( "Прокляття Анабель 3") почнуться в середині жовтня, і зараз я повністю занурений в підготовку. Після поїздки в далеку Румунію франшиза повертається додому. Дія буде відбуватися в будинку Воренів - ми дізнаємося, що сталося після того, як Анабель потрапила в їх музей артефактів, і як її присутність вплинула на оточення.

Ед і Лорейн Ворени - це реальні мисливці за привидами, що вели діяльність в 70-80 роках, і про пригоди яких був знятий перший фільм франшизи "Закляття" Джеймса Вана, а також продовження "Закляття 2". Як раніше повідомляв режисер, лялька активізує усю нечисть, що зібралася у музеї артефактів Воренів, тому героям нового фільму буде несолодко. Та чи повернуться до своїх ролей зіркові Патрік Вілсон і Віра Фарміґа? Режисер утримується від коментарів на цей рахунок:

Чудове питання. Поживемо, побачимо.

Прем'єра "Анабель 3" очікується 3 липня 2019 року.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: