Поділитися

«Тихе місце 2». Дата випуску офіційно підтверджена

Робота над сиквелом до науково-фантастичного фільму жахів Джона Красінскі, який вийшов в квітні цього року, вже запущена.

Перший фільм розповідає про сім'ю, що живе в постапокаліптичному світі, який кишить позаземними хижаками з супертонким слухом. Зачувши звуки, вони починають полювати. І щоб вижити, членам сім'ї доводиться мовчати й спілкуватися за допомогою жестів.

В головних ролях першої частини грали Емілі Блант і сам режисер, Джон Красінскі. Невідомо, чи буде Красінскі і цього разу сидіти в кріслі режисера. Однак продюсер фільму Ендрю Форм заявив:

«Красінскі однозначно в темі. Цього разу нам пощастило. Я, бувало, працював зі студіями, які оголошували «Ось тобі кінцева дата. Вперед!». А зараз раз ми ні за чим не женемося, і це круто. Так що ми собі, не поспішаючи, вирішуємо те і се, поки що тільки починаємо обговорювати. Думаємо над окремими завданнями для кожного з нас, і над тим, що собою являтиме наступна картина».

Вихід сиквела оголошений на 15 травня 2020 року. Всі інші подробиці — таємниця, покрита мороком. Так що залишається лише здогадуватися про сюжет наступної частини. Хоча Джон Красінскі зронив пару фраз про те, на чому він хоче зробити акцент:

«У фільмі, при зйомках якого я дав повну волю своїм думкам і фантазії, мені особливо сподобалося запитання: хто ж був по той бік вогнів? Коли батько запалював сигнальний вогонь, а на відстані йому у відповідь запалювалися інші вогні. Як вижили ті люди? Як вижив той старий? В екстремальній ситуації ці герої просто прослизають, немає часу думати про це. Мені здається, було б цікаво побачити, що відбувається в іншому місці в цей же самий час».

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: