Поділитися

Прокляття Плакальниці

New Line Cinema представила офіційний постер горору «Прокляття Ла Йорони».

Події фільму відбуваються в Лос-Анджелесі у 1973 році. Сюжет оповідає про вдову, яка працює в службі соціального захисту. Здійснюючи перевірку одного з випадків, пов'язаних з її роботою, вона виявляє ознаки шахрайства (Привіт, "Чорне дзеркало"). Коли ж вона починає заглиблюватися в цю справу, то знаходить разючі подібності із страшними надприродними явищами, які переслідують її власну сім'ю. Заручившись підтримкою місцевого священика, вона дізнається, що злий дух, відомий як Ла Йорона, або Плакальниця, хоче заволодіти її дітьми.

Режисер - Майкл Чавес. В ролях: Джейн-Лінн Кінчев, Реймонд Крус, Лінда Карделліні, Шон Патрік Томас та інші. Продюсер — Джеймс Ван.

Прем'єра відбудеться 19 квітня 2019 року.

Коротенька довідка:

Йоро́на (ісп. La Llorona — Плакальниця, Жінка, що плаче, або Жінка в білому) — міфічна істота, привид жінки, що плаче за своїми дітьми. Поява Йорони нібито передрікає смерть. Легенда про Плакальницю поширена в Латинській Америці, особливо в Мексиці, Колумбії, Чилі. Подібні легенди присутні також в міфології інших країн, зокрема, риси Ла Йорони має відомий образ Банші.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: