Перший погляд на нового Джокера

Хоакін Фенікс втілить на екрані образ головного противника Бетмена і розкаже нам, чому саме Джокер став на шлях геніального психопата

Поділитися

Перший погляд на нового Джокера

Фанати всесвіту DC і Джокера зокрема в захваті від нового образу, який втілить на екрані американський актор Хоакін Фенікс. В мережі з’явилися перші кадри, на яких актор вживається в роль Джокера. І, варто сказати, він виглядає збіса симпатично!

Для ролі Фенікс скинув вагу, позбавився бороди, і навіть без гриму ВЖЕ схожий на культового злодія-психопата, якого називають головним ворогом Бетмена. Причиною цього, мабуть, є те, що актор має досвід ролей негативних персонажів, а природня харизма і безумна іскра в його погляді якнайкраще демонструють, що прийдешній фільм буде вартим уваги щонайменше завдяки грі Хоакіна Фенікса.

Стало відомо, що фільм режисера Тодда Філліпса вийде на екрани 4 жовтня 2019 року. Раніше, ще у 2017 році, Warner Bros і DC оголосили про картину, яка задумувалась як спін-офф, що не буде ніяк пов'язаний з попередніми фільмами DC, замість цього сюжет сфокусується на історії Джокера. Ми дізнаємося, чому він перетворився на безумного злочинця.

Варто зазначити, що у сиквелі «Загону самогубців» роль Джокера знову зіграє Джаред Лето, а «Джокер» з Хоакіном Феніксом буде окремим фільмом.

Не знаю, як фанатам, а мені особисто пика Фенікса дуже до вподоби, в ролі імператора у стрічці «Гладіатор» він був ну дуже переконливим.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: