Поділитися

Містичний серіал "Моторошні пригоди Сабріни"

Компанія Netflix опублікувала трейлер містичного серіалу "Моторошні пригоди Сабріни" авторства Роберто Аґірре-Сакази.

Основою серіалу став комікс "Сабріна юна відьма" від Archie Comics, який раніше вже був екранізований і виходив на американському телебаченні з однойменною назвою з 1996 по 2004 рік (головну роль виконувала Мелісса Джоан Гарт). За сюжетом напівкровна відьма Сабріна на свій 16-й день народження має зробити вибір двома світами — нашим і темним світом магії та чаклунства. Основним противником головної героїні є священик "Церкви ночі" отець Блеквуд.

Прем'єра першого епізоду, який називається "З днем ​​народження", запланована на 26 жовтня напередодні Геловіну. 

Головну героїню у стрічці виконує Кірнан Шипка, що відома глядачам за роллю Саллі в серіалі "Божевільні". Також в серіалі задіяні Джаз Сінклер (найкраща подруга Сабріни Розалінд Вокер), Мішель Гомес (шкільна вчителька Мері Уорделл, яка одержима злими силами), Чанс Пердомо (чаклун Емброуз Спеллман).

Критики вже подивилися перший сезон серіалу і буквально розсипалися в компліментах, стверджуючи про неймовірно деталізований світ, винахідливий візуал, хороший сценарій і приголомшливу Кірнан Шипку. Тому, якщо вам по душі жахи, відьми та підліткові драми, то ви маєте глянути цей серіал.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: