"Єретики" - фільм, який не радять переглядати наодинці

Чи стане стрічка достойним конкурентом прийдешній "Монахині"?

Поділитися

"Єретики" - фільм, який не радять переглядати наодинці

25 серпня на лондонському кінофестивалі FrightFest побачить світ новий релігійний горор «Єретики». Режисер фільму - Пол Хайетт, відомий за стрічкою «Виття» 2015 року. Серед зірок: Майкл Айронсайд («Згадати все»), Клер Гіґґінс з «Повсталого з пекла» і Ганна Джейн Артертон («Прогулянки по сонячному світлу», «Сейф»).

Автори поділилися свіжим трейлером фільму. Крім нього наразі можна задовольнятися лячним постером і фотографіями акторського складу. Так, Ганна Артентон, яка зіграла головну роль, ще в 2015 році ділилася у Твіттері кількома світлинами.

Події фільму розгортаються в Англії 17-го століття. Невинну дівчину Персефону помилково звинувачують у відьмацтві і засуджують до смертної кари. І ось вже її доля вирішена, але раптом з'являється загадкова преподобна матінка і пропонує їй не тільки прихисток, але й надію. А все тому, що матінка ця - господиня невеликого релігійного притулку, віддаленого монастиря, де її Сестри присвячують своє життя Господу в надії спокутувати гріхи минулого. Але в притулку Персефона страждає від жахливих видінь і незабаром усвідомлює, що її очікує не порятунок, а битва за власну душу.






Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: