Чому Арнольд Шварценеггер відмовився зніматися в продовженні "Хижака"?

Чи втратив фільм від цієї відмови, дізнаємося вже восени

Поділитися

Чому Арнольд Шварценеггер відмовився зніматися в продовженні "Хижака"?

Чому Залізний Арні відмовився зніматися в останній частині франшизи «Хижак»?

Відтоді, як було оприлюднено, що режисером Хижака буде Шейн Блек (сценарист і актор (Гокінз) в оригінальному фільмі 1987 року – прим. редакції), навколо потенційної участі Шварца піднявся галас. Чи розмовляв Блек зі Шварценеггером стосовно його ролі в фільмі?

Блек стверджує, що така розмова все-таки відбулася. «Я, звичайно, розумію фанатів першого фільму, які хвилюються з цього приводу, - каже Блек. - Ми обдумали ідею повернення Арнольда, і я поговорив з ним про це».

Всупереч повідомленням преси про те, що Арнольду не сподобався сценарій нового «Хижака», Блек стверджує, що його обговорення зі Шварценеггером остаточно зірвалися через обсяг ролі, запропонованої Арнольду. «В ході наших переговорів стало очевидно, що яку б роль він не зіграв, вона була б тільки епізодичною, - пояснює Блек. - Арнольд не був у такому зацікавлений. Він не хотів грати камео. Тому і відмовився».

Блек каже, що із задоволенням би попрацював з Арнольдом, а також підкреслює, що між ними немає ніяких образ: «Ми попрощалися і побажали один одному удачі, і на цьому все».


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: