"Американська історія жахів: Апокаліпсис"

Офіційно оголошено про продовження серіалу до десятого сезону

Поділитися

"Американська історія жахів: Апокаліпсис"

«Американська історія жахів: Апокаліпсис» (англ. American Horror Story: Apocalypse) - восьмий сезон американського телесеріалу «Американська історія жахів», прем'єра якого відбудеться 12 вересня 2018 року.

Серіал виходить на телеканалі FX з 2011 року, його творці - Раян Мерфі і Бред Фелчак. З першого сезону основний склад акторів серіалу майже не змінюється. У сезоні "Готель" до акторського складу приєдналася співачка Леді Ґаґа.

В новому сезоні фанати отримають те, на що вони так довго чекали – повернення найхаризматичнішого персонажу серіалу Констанс Ленґдон, яку грає блискуча Джесіка Ленґ.

Поява культової дами відбудеться в шостому епізоді. Трохи раніше до акторського складу приєднався Коді Ферн ("Американська історія злочинів"), який втілить дорослий образ демонічного дитя Майкла Ленґдона з першого сезону, прийомного сина Констанс.

Чергова частина "Американської історії жахів" стане давно запланованим кросовером першого ("Будинок-вбивця") і третього ("Шабаш") сезонів. Крім того, промо-матеріали натякають і на відсилання до культового горору "Дитина Розмарі" режисера Романа Поланскі.

Події сюжету розгорнуться у недалекому майбутньому - в 2019 році. Автори серіалу вказували, що в основі восьмого сезону лежить дуже сильний концепт, і це буде щось унікальне. Аби ще сильніше підігріти очікування шанувальників, вони уточнили, що в п'ятому епізоді буде абсолютно запаморочливий поворот сюжету.

Серед акторів, які знялися в серіалі - Сара Полсон, Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Біллі Айхнер, Адіна Портер, Шайєнн Джексон, Біллі Лурд, Емма Робертс, Леслі Гроссман і Джоан Коллінз.

Відомо, що Джоан Коллінз ("Династія" – ого, вона ще жива!?) зіграє гламурну бабусю перукаря у виконанні Пітерса.

Автори зазначили, що "Американську історію жахів" продовжено на десятий сезон, але сюжет поки не відомий. Також відсутня інформація щодо того, чи буде десятий сезон останнім для серіалу, або ж він продовжить виходити в ефір. Що стосується дев'ятого сезону, то його прем'єру слід очікувати в наступному році.




Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: