Поділитися

 («Зловісні мерці» повертаються, але без Еша Вільямса)

Культова франшиза «Зловісні мерці» з 1981 року розвивалась у доволі різноманітних формах - від жорсткого містичного - до комедійного горору, від фентезі - до кривавого чорногуморного серіалу «Еш проти зловісних мерців», втілювалася у римейкові та коміксах.

І ось сторінки «Некрономікону» готові знову пошелестіти у наступній частині оригінальної трилогії - «Evil Dead Now» («Зловісні мерці сьогодні/у наші дні»).

Про це у інтерв’ю журналу Empire розповів незмінний виконавець головної ролі - Брюс Кемпбелл. Але для фанатів Еші Слеші не надто приємні новини – сам актор у продовженні не з’явиться. Як пояснює Брюс, автори стрічки мають намір осучаснити героїв та зняти горор, котрий відповідає віянням сьогодення. Чому цій ідеї мав би завадити Кемпбелл – незрозуміло. Можливо, надто вже придуркувата пика його героя приїлася за роки? Проте, чи варто тоді було взагалі братися за продовження? Свіжий погляд на історію, але без звичного протагоніста? Могли би зняти окремий фільм, як це зробив Федеріко Альварес у 2013 році, до чого розмови про четверту частину, якщо там не буде Еша? (злий смайлик).

Зйомками займеться Лі Кронін, котрий запам’ятався завдяки роботі над горором «Глибинне зло» (The Hole in the Ground). Він пише сценарій та буде режисером стрічки. Подробиць сюжету наразі немає, але відомо, що головну роль гратиме жінка

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: