Поділитися

Анна Фокс страждає на доволі рідкісне психічне захворювання – агорафобію (страх відкритого простору - прим.). Вона вимушена проводити увесь час за зачиненими дверима, зловживаючи медикаментами. Серед небагатьох розваг для жінки – спостерігати за чужим життям (панорамні вікна будинку навпроти демонструють цікаві сцени й ситуації). Але одного разу те, що вона побачила, обертається кошмаром – Анна має пересилити себе і вийти назовні, інакше вбивство, свідком якого вона стала, залишиться в таємниці. А ще – убивця, схоже, знає про небажаного свідка.
Анна намагається довести поліції, що злочин стався насправді, проте навколо неї точаться незрозумілі інтриги, загадкові події та недовіра. Чи дійсно вона бачила те, що бачила, чи це - галюцинації, викликані хворобою й ліками? Вона остаточно заплутується, а особливо - коли бачить на власні очі живісіньку жертву.

Трейлер демонструє нам чудовий градус напруги, психологічне протиборство, а також зірковий акторський склад: чого тільки варті Джуліанна Мур та Ґері Олдмен.

Фільм знято за мотивами роману Е. Дж.Фінна (справжнє прізвище - Д. Мелорі). Сценарист – Трейсі Леттс, режисер – Джо Райт. Вихід на екрани - у 2020 році.

Українською мовою роман виданий «Клубом сімейного дозвілля» (2018 р.)

image.png

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: