Поділитися

 ("Я знаю, що ви зробили минулого літа" знімуть для телебачення)

Як стверджує видання Variety, компанія Amazon замовила серіал «Я знаю, що ви зробили минулого літа». Дата початку зйомок наразі невідома, проте шовранером заявлено Сару Ґудман, яка працювала з серіалами «Проповідник» та «Аутсайдери», а сам проєкт будуть створювати студії Atomic Monster Джеймса Вана, Original Film Ніла Моріца й Sony Pictures Television.

Про розвиток серіалу вперше повідомили минулого року. Він описується як сучасна інтерпретація популярного фільму жахів 1997 року. Як і фільм, серіал заснований на однойменному романі Лоїс Дункан, опублікованому ще в 1973 році.
Сам роман не став особливо популярним, проте екранізація з Дженніфер Лав Г’юїт, Фредді Принцем-молодшим, Раяном Філіппом та Сарою Мішель Ґеллар у головних ролях зірвала чималу касу, ставши одним із найпопулярніших фільмів жахів свого часу.

За сюжетом четверо друзів, повертаючись з вечірки, випадково збивають чоловіка і вирішують приховати свій злочин. Проте через деякий час на них починається полювання: таємничий маніяк з гаком шантажує та залякує героїв, а далі береться за розправу.

71ddc1029f3ffef4_1920xH.jpg

На хвилі успіху фільму через рік вийшла друга частина «Я досі знаю, що ви зробили минулого літа», який у прокаті зібрав значно менше коштів, а у 2006 році вийшла третя частина «Я завжди знав, що ви зробили минулого літа», яку навіть не показали в кінотеатрах.

Цікавий факт: авторка оригінального роману Лоїс Дункан була дуже незадоволена екранізацією 1997 року.

Я була в захваті, аж допоки не сіла у крісло в кінотеатрі з коробкою поп-корну й не виявила, що Голівуд перетворив мою підліткову саспенс-історію в слешер. Місце дії було перенесено з гір Нью-Мексико в рибальське село на східному узбережжі. А персонажів убивав божевільний рибалка, якого не було в моїй книзі. Перше, що я зробила, коли вийшла з кінотеатру, це зателефонувала своїй доньці Керрі і попросила не давати моїм онукам це дивитися

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: