("Resident Evil" стане серіалом)
Поділитися

За інформацією порталу Deadline, яка ще офіційно не підтверджена, робота над серіалом "Resident Evil" вже ведеться, а стоять за всім цим сервіс Netflix і компанія Constantine Film, яка має в послужному списку шість екранізацій культової гри, що за всі роки в сукупності зібрали більше мільярда доларів.

Головну роль у всіх фільмах виконувала наша землячка Міла Йовович. Акторський склад прийдешнього серіалу поки що невідомий.
Наразі тривають пошуки виконавчого продюсера, і це свідчить про те, що сценарій відсутній.
Як можемо судити з попередніх реалізацій горор-проектів Netflix, питання лише в часі.

Повідомляється, що серіал збереже основну сюжетну лінію франшизи — діяльність корпорації "Umbrella" щодо перетворення людей на зомбі. Проте цього разу буде більш детально досліджуватися світ, зокрема, обіцяють заглиблення у міфологію ігрового всесвіту.

Нагадаємо, що "Resident Evil" ("Оселя/обитель зла") — це серія відеоігор та медіафраншиза, що складається з ігор, коміксів, романів, фільмів та різного виду колекційних предметів, серед яких фігурки, ігрові посібники, довідники тощо. Ігри та супутня продукція концентруються на описах пригод низки героїв у боротьбі із зомбі та мутантами, створених переважно космополітичною корпорацією Umbrella.

На 25 січня заплановано вихід римейку найпопулярнішої з частин гри — "Resident Evil 2".

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: