Поділитися

 ("ОЛЕНЯЧІ РОГИ". Трейлер нового горору за участі Ґільєрмо дель Торо)

Коли ми бачимо прізвище дель Торо серед творців фільму, то одразу готуємося до якісного й захоплюючого продукту. Між тим, трейлер нового горору «Оленячі роги» не дає підстав вважати, що Ґільєрмо поділився із режисером Скотом Купером своєю буйною фантазією. Похмурий антураж провінційного містечка, темні ліси, тривога, що витає у школі, і хлопчак, який дуже намагається виглядати диваком. А ще – доволі очікуваний монстр, котрий нагадує нам бога-оленя з «Ритуалу», а скоріш за все є Вендіґо – північноамериканським Чугайстром.

Разом з тим, трейлер зацікавив, адже таємничі діти, містичні тварюки і лісові пейзажі – це те, що ми всі любимо. Тим більше, до сценарію доклав руку Нік Антоска – творець «Нульового каналу».

А ще мені особисто подобається Джессі Племонс, котрий грав прибацаного м’ясника у серіалі «Пуститися берега». Оці його шерифівські вуса дуже колоритні, одразу налаштовує на атмосферу а ля «Твін-Пікс» чи «Дивні дива».

У сюжеті вчителька початкових класів помічає, що один з учнів – доволі дивний та замкнутий. Вона дізнається про велику кількість скелетів у шафі сімейства хлопця, які можуть нести загрозу всенькому містечку. Разом із братом-шерифом героїня намагається розгадати цю таємницю, але надто пізно – містечко накриває кров’яний піпець.


Стрічка вийде на екрани наступного року, про український прокат наразі новин немає.

 

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: