Поділитися

 ("Криваво-червоне небо": тизер від Netflix)

Стрімінґова платформа Netflix готує до випуску німецько-американський горор «Криваво-червоне небо» (Blood Red Sky), і нещодавно опублікувала офіційний тизер.

За сюжетом фільму, під час трансатлантичного перельоту літак захоплюють терористи. Серед пасажирів – жінка з загадковою хворобою, яка вимушена діяти, захищаючи сина від загрози. Для цього вона має випустити на волю жорстокого звіра, котрий дрімає всередині неї. Так, ви вже здогадалися, що стрічка – про вампірів.

Напружена атмосфера тизера пронизана жахом та відчаєм, терористи хоча і стверджують, що їхня мета – лише гроші, не проти трохи задовольнити свої садистські нахили. Тому схвильована мати вирішує діяти – залишивши дитину з іншим пасажиром, вона переживає важку трансформацію, і з пасажирки економ-класу стає небезпечною істотою, яка розділяє жагу нападників до крові.

Фільм запланований до виходу 23 липня.

До речі, гарне оформлення стрічки і захопливий сюжет можуть свідчити про початок відродження «вампірських» фільмів. В той час, коли «Сутінки» та їм подібні виснажили жанр за останнє десятиріччя, заплановані на наступні роки релізи (наприклад – «Блейд» із Магершалою Алі та «Морбіус» із Джаредом Лето) припускають, що у жахоманів знову прокинеться цікавість до вампірської тематики.

Дивіться тизер:

:arrow_down:




Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: