Поділитися

«Історії про повзучу смерть» («Tales of the Creeping Death») - прийдешній повнометражний художній фільм-антологія у жанрі горор з елементами фантастики та чорного гумору.

Режисер фільму - Джон Вільямс, у головних ролях - Даррен МакАрі, Рікі Томлінсон, Джордж Ньютон.
Творці стрічки обіцяють приголомшливі спецефекти, за які відповідає Ґері Поллард (Чужий 3, Лабіринт, Гаррі Поттер, П'ятий елемент, Гра Престолів, Зоряні війни й ін.). Зокрема, проанонсовано появу моторошного перевертня, який матиме абсолютно оригінальний вигляд.

Стрічка оповідає про Ґуза, досвідченого найманого вбивцю, котрий одного разу отримує телефонний дзвінок, що міняє все його життя.
У глухій сільській місцевості стоїть готичний маєток, яким володіє Ґарольд – старий, котрий потребує послуг кілера. Саме він і найняв Ґуза, а завдання його наступне: чоловік має підтримувати старого живим до третьої ночі. Причому тому йому не загрожує.
«Хворий дідуган», - думає Ґуз і розслабляється у кріслі біля вогнища, в очікуванні легкого заробітку.
Щоби скоротати час, Ґуз починає читати вголос історії із величезного стосу газетних вирізок. Цих історій рівно чотири, і разом вони складають єдину оповідь.
І лише коли читач дочитає останню історію, ми дізнаємося про страшну загадку Ґарольда й про те, навіщо він найняв убивцю.

e136c844b312d592882078ed60f8a441_original 1.jpg

Ми дуже любимо горор-антології, зазвичай навіть при невеликому бюджеті такі проекти є цікавими для шанувальників жахів. Що стосується «Історій про повзучу смерть» - важко наразі судити про рівень, зважаючи на те, що робота тягнеться давненько, і новини про фільм розходяться лише у сфері завзятих фанів. Та й вихваляння творців неймовірними спецефектами поки що викликають скепсис, адже трейлер не вражає.
Тим не менше, чекаємо.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: