Поділитися

 («Інтерв’ю з вампіром» стане серіалом!)

У 2022 році на стрімінґовому сервісі AMC виходить серіальна адаптація роману-бестселера Енн Райс «Інтерв'ю з вампіром». Це перший том із циклу «Вампірські хроніки», і найбільш популярний, у чому, безумовно, заслуга культової екранізації Ніла Джордана 1996 року.

За даними сайту Deadline компанія AMC придбала права не лише на цей роман, а й на всі «Хроніки», а також на окрему серію «Мейфейрські відьми» (події обох циклів перехрещуються).

Серіал «Інтерв’ю з вампіром» складатиметься з восьми серій, за розробку відповідає Ролін Джонс («Вогні нічної п’ятниці»), який також пише сценарій.

Продюсуватиме серіал Марк Джонсон («Пуститися берега»). Ось що він зазначає:

Завдання адаптації для телебачення новаторської та надзвичайно переконливої роботи Енн Райс одночасно лякає і хвилює. Раніше ми робили вже фільми за такими особливими творами, тому я визнаю і відповідальність, і обов’язок, яким ми зобов’язані першоджерелу. Я впевнений, що разом з AMC та Роліном Джонсом ми приймемо цей виклик та зацікавимо й розважимо як відданих шанувальників Енн Райс, так і глядачів, які вперше знайомляться з її творчістю.

Сага «Інтерв’ю з вампіром», безперечно, зосереджується на вампірах Луїсі та Лестаті - персонажах, яких вперше зіграли Бред Пітт і Том Круз.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: