Я спокійна, коли ти покійна.

Захлинаючись власними сльозами вона сиділа на підлозі біля ліжка й збирала уламки телефону. Вже вкотре дівчина шкодувала, що піддалася емоціям перш ніж подумати головою. То була її одвічна біда. Але цього разу причина була доволі вагома.

Як він міг так вчинити із нею? Знаючи, що вона страждає, що її буквально душив цей розрив, що вона майже не зважилася на страшну дурість через нього, він все ж таки почав зустрічатися із тією хвойдою. Яка усі чотири роки їх відносин, наче клятий партизан, підбиралася до нього, руйнувала один за одним ці стовпи їх , здавалося б, непорушної любові та врешті решт домоглася свого.

Клятий Інстаграм, клятий інтернет, клятий Всесвіт. Вона була майже впевнена, це фото, де та курва така усміхена, така щаслива позує у його, ЙОГО улюбленій футболці, це кляте фото було викладено навмисно! Мовляв, дивино-но, він тепер мій, жуй лікті, приємного апетиту! А я перемогла, па-па!

Не помічаючи нічого перед собою, вона зойнкула від болю і подивилася на свої руки. Несамовита лють, що водночас змінила відчуття жалю до себе стиснула її долоні , у яких лежали уламки смартфону, поранивши їх до крові. У її голові ніби щось клацнуло , наче ті червоні крапельки з рук потрапили на заіржавілі шестерні якогось невідомого механізму, що сидів десь глибоко у ній самій, змастили їх сповна та привели у рух машину, яка ніколи не повинна була побачити цей світ.

Дівчина похмуро посміхнулася.

***

-ЩО ТИ ВІД МЕНЕ ХОЧЕШ, СУКА!

Цей крик був музикою для її вух. Це було приємніше, ніж секс. Тут, у темному погребі власного дому, дивлячись на цю дівчинку у подертому одязі, яка волала від страху, неначе навіжена – тут вона відчувала себе… щасливою. Дивлячись на рюмсання своєї кривдниці, тієї, що відібрала у неї увесь світ, тримаючи у руці уламок скла вона ледь стримувалась, щоб не пуститися у танець, танець своєї перемоги.

-МЕНЕ ПОЧУЮТЬ І ПРИЙДУТЬ ЗА МНОЮ! І ТОДІ ТОБІ ХАНА!

А от це вже навряд чи. Це був вечір, коли усе село збиралося у центрі, набивало свої черева жратвою та літрами алкоголю, дригалося під мерзенні звуки якогось шансону та показувало свою тваринну сутність. Малолітки, на кшталт цієї, загравали з напівтверезими хлопаками, в надії позбудитись цноти під якимось обосанним парканом. Мабуть, ця істота теж будувала такі плани на цей святковий вечір. Але не сьогодні.

-ТВАРЬ! ВІДПУСТИ МЕНЕ! СУКА!

Істерика цієї шльондри починала втомлювати. Дівчина повільно рушила у її бік, не відводячи очей від цієї приємної картини, погладжуючи шматок скла. Підійшовши майже впритул до своєї жертви, дівчина широко посміхнулася. Момент настав.

Під акомпанемент гучного крику та віддаленого співу односельчан вона зробила перший надріз, десь у районі грудей. Кров хлинула, спочатку невеликою цівкою, але згодом перетворилася у повноцінний струмок, що так красиво заливав її тіло.

-ДОПОМОЖІТЬ ЛЮДИ! ДО-ПО-МО-ЖІ-І-І-І-ТЬ!

Незабаром вона роздивлялася одну грудей цієї курви у власній руці. Вивільнивши з-під кофтини свої «подарунки природи», вона притулила до них свій трофей і почала уважно роздивлятися, порівнюючи їх між собою. За великим рахунком, її груди були набагато красивіші, тому вона не розуміла, чого це він все ж таки вибрав цю суку. Хлопці люблять очима, здається так вчила її мама.

Від усвідомлення очевидного вона ляснула себе цим шматком плоті по лобу. Авжеж, він спочатку побачив її миленьке обличчя, цицьки ж були приємним доповненням. Різким випадом руки з уламком дівчина назавжди змусила затихнути це трекляте створіння, перерізавши їй горлянку.

***

Хитаючись, хлопець підійшов до хвіртки свого дому. Він не розумів, чого це його нова дівчина не прийшла на свято, не відповідала на дзвінки та смс. Перебравши усі можливі причини, він прийшов до висновку, що це звичайнісінький дівчачий «заскок» і розбиратися вони будуть вже завтра.

Штовхнувши воротину, він обімлів. До нього йшла його колишня одягнена у весільну сукню, тримаючи у руці шматок чогось. Та не це вразило хлопця. На нього дивилося обличчя його теперішньої дівчини, примотане скотчем до обличчя колишньої.

Дівчина підійшла до нього та грайливим тоном запитала:

-Тепер я тобі подобаюсь, любий?

Хлопець одразу ж протверезів.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Казан Мо́лоха
Історія статусів

21/04/20 22:04: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
22/04/20 02:12: Грає в конкурсі • Перший етап
26/04/20 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап