Стара легенда сімох замків

Ти знаєш, що є одна легенда. О, краще не читай цього! Лише сміливець погодиться на це. Якщо ти хочеш цього тоді слухай.

Коли давно, на відпочинок в гори приїхала родина. Жінка років 32, чоловік 35 і двоє дітей віком 9-10 років. Вони були веселі, жартували і не чекали, що це може бути останній день коли вони можуть ходити, дихати і говорити.

Проходячи повз хату старої відьми, сім’я запитала краще місце для ночівлі в лісі. Стара розказала, що вони можуть ночувати де завгодно, тільки не біля гори. Родина мало вірила у віщування старої баби, тому вирішили переночувати недалеко від гори.

Прийшовши на місце, вони побачили стару хатину, яка виглядала, як нова. Зайшовши в середину вони побачили чисті кімнати. Виглядало все, ніби на них хтось чекав. Сім’я розклала речі і заходилась відпочивати.

Настала ніч. Усі повкладались спати. За вікнами хтось почав ходити і кричати. Родина не могла заснути. Не витримавши, чоловік і жінка встали з ліжка, сказавши дітям, що вони повернуться. Після хвилини чекання, старший син сказав сидіти сестрі тихо і не виходити. Хлопець вийшов у двір, лишивши двері відкритими. Дівчинка заховалася під ліжко. Саме вчасно, тому що до кімнати зайшла темна постать. По землі вона волочила мішок у якому було щось важке. Фігура попрямувала до кухні та взяла мотузку. Вона подивилася в бік ліжка, де була дівчинка. У її очі говорили, закликали іти з нею. Дівча вилізло з-під ліжка і підійшло до чорної постаті. Пригорнувши до себе крихітку, вона разом з нею пішла у хащі темного лісу.

Наступного ранку біля хатини знайшли тіла двох дорослих та хлопчика. Вони були закривавлені з жахом на обличчях. А на грудях в трьох було вирізано цифри 666. На столі в хатині люди знайшли записку:

Вони не хотіли йти, то я забрала в них все і навіть найдороще.

Ви запитаєте, що сталось з дівчам? Вона жива. Разом з Жахом(так звалась та потвора) тепер вони полюють на тих, хто їм до вподоби. Вони забирають їхні серця і з’їдають. Наразі вони мають двійко дітей. Така історія повторюється, вони вибирають одних, щоб навчити своєму ремеслу.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Казан Мамони
Історія статусів

21/04/20 18:49: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
22/04/20 02:12: Грає в конкурсі • Перший етап
26/04/20 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап