Таємні втіхи грошовитих збоченок

Усім серцем Єва хотіла образити Бога. Фатальний діагноз – метастазуюча карцинома – підштовхнув молоду наступницю династії нафтомагнатів до втілення найбрудніших фантазій із закутків хворого мозку. Підпільні клуби для фанатів БДСМ, скотолозтва та некрофілії. Сіамські близнюки, підлітки-ампутанти, ожирілі гермафродити. Після недавнього triple vaginal з ліліпутками, озброєними страпонами «ґодзілівських» розмірів, піхва Єви нагадувала мокнучу виразку. Запалено-рожеву, ніби погризена м'якоть грейпфрута.

Ракова бомба цокала, і чим ближче підкрадалася кістлява – тим рідше Єва отримувала бажаний екстаз. Мастурбація відрубаними кінцівками, сібарі колючим дротом і підвішування на гаках викликали позіхання. Виснажливі генг-бенги з артистами фрік-шоу вже не дарували яскраві оргазми. Пересичений організм жадав нового, неспробуваного.

– Закладаюся, що пластику в ньому більше, ніж в океані! – промимрила Єва. Охоронець борделя посміхнувся, оцінивши гру слів, і вийшов із залитої неоном кімнати.

Зав’язані очі, кляп-палиця між зубами. Прикутий до узголів'я, на ліжку розтягнувся анорексичний юнак - виплодок косметичної хірургії. Під час злягання Єва, імітуючи самицю каракурта, вп'ялася в його андрогінний писочок діамантовими грілзами. Гострі – не гірші за скальпель – ікла стесали носик, точений ринопластикою. Задзвеніли кайдани; по вухах хльоснув вереск, котрий видає порося перед забоєм. Belissimo! – смак крові розпалив апетит, і Єва почала жвакати десертом, яким були соковиті, гіалуронові губи.


– Але попереджаю, Іва-сан – післязавтра його заберуть…

Кремезний двійник Стівена Юна, господар браконьєрського кубла, ескортував Єву до серця своїх володінь. Через кишки катакомб, освітлених ліхтарями тьотін, до сходів, що гвинтом свердлили привітний сутінок. Холодком віяли стіни, плоть від плоті гранітних приступок.

Рисоїд протуркав усі вуха про щоденники Кацушіки Хокусая, де описувалося лігво спрута, що надихнув художника на створення гравюри «Сновидіння дружини рибалки». Браконьєри скам’яніли від дива, коли витягли двовікового восьминога з підводних печер затоки Ісе. Знахідку викупив гонконгський біолог-мільйонер, тому Єва квапилася побачити легендарного цефалопода якомога швидше.

І ось він, плескаючись, виповзає з басейну, видовбаного в центрі склепінчастої зали. Прожектори сріблили пухирчату шкіру, гігантські очі бурштинового відтінку. У дзеркалах прямокутних зіниць остовпіла попеляста блондинка, чиє обличчя роззявилося безмовним ротом. Кілька щупалець, помітила Єва, відрізнялися від інших: закругленими кінцями, відсутністю присосок. Тентаклі з хентаю – спливла порнографічна асоціація, і знизу живота запульсувало палке збудження.

– Насолоджуйтесь, Іва-сан!

Щойно грюкнули двері позаду, як роздягнена Єва стрибнула назустріч стародавньому молюску. У слизьке море задоволення. Дорогою до готелю, смакуючи вино в лімузині, вона згадувала, як пружні щупальця звивалися всередині неї, як таранили шийку матку, як вибухали в горлянці сонмищами сперматофор... Нігті зарилися в долоні, коли тіло прошила розжарена голка задоволення.

Єва не могла змиритися з тим, що спрута забере якийсь ботанік-задрот, хай йому грець! «Або мій, або нічий», – повторила вона, пронісши до притону ін'єктор із токсином повільної дії. Отруїти восьминога після сексу – нічого складного. Доки той здихає, Євин приватний літак буде високо-високо над країною суші й буккаке...

...План, звісно, пішов шкереберть. Після уколу восьминіг зайшовся немислимим гуркотом, що струсив стіни і приманив охоронців кубла. Єва й оком не змигнула, як щось тонке – дротик? – вжалило в шию, занурюючи в глибокий сон без сновидінь. Останнє, що вона побачила – як одне зі щупалець, крапаючи сперматофорами зі щілини на кінці, встромилося між її стегнами.


– ...він встиг запліднити...

– …заберу всіх...

Обривки діалогу розбудили Єву. Декорації зали змінились утробою з білих стін. Затуманений зір ухопив рухливі обриси за тонованим склом. Два силуети, кремезний і довжелезний. Господар притону й біолог, здогадалася Єва.

Вона підвелася на ліктях, коли в шлунку, відкидаючи навзнак, спалахнув біль. Настільки лютий, що Єва втратила здатність кричати. Крижана хвиля обпалила нутрощі, по черепу ніби вдарили кувалдою. Живіт – брови Єви полізли на лоба – він набухав, як зернина попкорну в мікрохвильовій печі.

«У муках народжуватимеш дітей...», – агонізуючий розум невчасно процитував Біблію.

І тут роздуте пузо тріснуло перезрілим фурункулом. Шльоп! – на кахлі виплеснулися грудки жовтого жиру, що нагадували монтажну піну. Дивом зберігши свідомість, Єва в жаху втупилася на восьминіжок, що борсалися в багряній калюжі. З божевільною швидкістю вони зростали на очах, видозмінюючись, мутуючи. Щупальцями, наїжаченими шипами, їхні браття та сестри рили шлях назовні, шматуючи матку й черевну порожнину. Клацали гіпертрофовані дзьоби, перемелюючи материнське м'ясо.

Здавалось, що звірські пологи не мали кінця-краю. Тварюки почали виколупуватися через вагіну, тягнучи за собою закривавлений фарш, що колись був урогенітальним трактом. Ненаситне копирсання жерло зсередини, і як у Старому Завіті Єві велів Бог, вона в муках народжувала дітей.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Казан Мо́лоха
Другий етап: Казан Сатани
Історія статусів

20/04/20 17:09: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
22/04/20 02:12: Грає в конкурсі • Перший етап
26/04/20 21:00: Грає в конкурсі • Другий етап
30/04/20 19:00: Вибув з конкурсу • Другий етап