Токарний верстат по обробці людей

На кран-балці притягли чергову партію людей. Голі, налякані як телята, яких привели на бійню. Вони були змучені і зв'язані. Їх тіла були брудні і понівечені. Сталевими канатами були зв'язані ноги в районі щиколоток, руки були зв'язані за спиною, а в рот була запхата марля. Їх погляди були порожніми. Вони дивились по сторонам, не розуміючи що відбувається. Одне вони знали точно - знаходились вони в пеклі. Повітря було насичене кров'ю. Стояв густий запах людських нутрощів і розчленованих тіл, якими в буквальному значенні слова, все було завалено. Десять недавно прибулих людей поклали на тачку і відвезли до токарного верстата. Зліва від верстата лежали вже оброблені люди. Вони були страшенно понівечені і притримані заданим розмірам. Голови були акуратно обточені до черепа, за кресленням необхідно було зняти пару міліметрів скальпа, так само за кресленням потрібно обрізати руки і зробити чорнову, потім чистову обробку тулуба, перевстановити людину і обрізати ноги. Нових людей виклали з тачки і по одному встановлювали в патроні. За допомогою люнета і задньої бабки їх надійно закріплювали, що б людина не вилетіла з патрона.

Першу людину встановили на верстаті і приступили до обробки, згідно з технологічним маршрутом. Він кричав з останніх сил, брикався як тільки міг, але потім його попередили, що якщо він буде смикатись, може вийти брак. Брак у них складувався окремо, в спеціальний кошик, в якому лежали зіпсовані люди і їх частини тіла, які потім відправлялися на переробку. Його міцно затиснули і почали обточувати. Ця людина була з поганої шкіри, різець важко по ньому йшов і пару раз ламався. Туманом кров стояла біля верстата, а верстат гудів на всю потужність. Інші люди спостерігали, у що вже перетворилась людина, затиснута в шпинделі, який крутився зі швидкістю 1600 оборотів в хвилину. І кожен з них вже уявляв себе на тому місці. Зверху на нього лилась охолоджуюча рідина, щоб людина не перегрівалась. Коли людина готова, її вимірювали спеціальним штангенциркулем, якщо все добре, встановлювали наступну...

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Казан Асмодея
Історія статусів

20/04/20 01:20: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
22/04/20 02:12: Грає в конкурсі • Перший етап
26/04/20 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап