Адський Лісник

В далекому гірському селі ходили чутки,що деякий Лісник підписав угоду с деяволом,за для спасіння своєї родини,яка померла в страшних муках.

Він вбиває всіх хто заходить на його території,розрубуючи навпіл,а голови сбирає як колекцію,навкруги його хижини,кілки на яких висіли голови його жертв,він розробляв тіло своїх жертв,

Витягував нутрощі і їв м'ясо сирим,

Кожну ніч він виходив на полювання,підходив близько до сел,вбиваючи всіх кого він побаче.Одного разу туристи були в лісі, побачивши страшний будинок,а навколо кілки с людськими головами, кроваві плями на землі ,і купу нутрощів яку жахливо смерділи, а навколо них літали мухи.Група туристів почала фотографувати,а потім вирішили втекти звідти ,щоб їх не побачив той хто це все робив,але їх побачив лісник,і почав переслідувати ,коли туристи підійшли до машини,побачили ,що їх шини були розрізані ,і вони взяли необхідні для них речі ,пішли пішки в надії на успіх.Джон гучно крикнув від болю його нога попала в капкан і врізалася в саму кістку,Люси хотіла допомогти,але побачивши лісника кинулася втікати,лише бачила як великою сокирою знесли голову її хлопцеві,вона бігла і плакала,кричала ,руки були в крові її коханя.Почало темніти Мет заспокоював Люсі, що скоро вони знайдуть вихід і це все закінчиться,і їм потрібно йти.Люсі встала,вони йшли через гущі лісу,було темно, місяць світив тому можна було йти вночі,вони дійшли до озера ,Люсі помила руки,умила обличчя.Вони сиділи біля вогнища.Вранці Люсі прокинулася біля неї лежав без голови Мет,а біля нього був лісник,витягував нутрощі, вона хотіла закричати,але вирішила втекти, залишилася тільки вона ,Джона ,та Сема поруч не було,вона кричала ,бігла ,падала ,але за нею ніхто не гнався!Люсі добігла до дороги ,та пішла вздовж неї,зрадівши що скоро вийде з лісу , врятує себе .Але вона знову вийшла на той самий жахливий будинок,не знаючи що робити Люсі забігла в будинок,дивилася,на кроваву підлогу,на стіл який був для розробки тіл,багато ножів ,вікна були закриті ,світло не попадало до кімнати,а тому ,в темряві ії було не видно,відчинилися двері,показався силует бородатого в окровавленому одязі,високопослого чоловіка,руки його тримали величезну сокиру яка доставала до полу,а в лівій руці він тримав голову Сема,Люсі жахнулась взяла ніж ,і тихенько заховалася за дверима,Лісник зайшов до кімнати,поклав сокиру на стіл,ввімкнув лампу,почав затягувати тіло мерця в хату, поклавши на стіл,дістав ніж почав відрізати шкіру, вирушаючи шматки м'яса їсти їх ,Люсі знудило від побаченого,неначе звір він їв плоть людини,упала лампа ,лісник побачив Люсі , кинувшись за сокирою ,воно встромила з переляку ніж в горло лісника,полилася кров по руках, бризнула їй на обличчя,він подивився в очі,але життя в них уже зникало,вона вибігла на подвір'я,але забула забрати кулон,вона повернулася,зняла з голови Сема,пішла до виходу ,але впала замертво,с сокирою в голові.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Казан Ваала
Історія статусів

17/04/20 18:53: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
22/04/20 02:12: Грає в конкурсі • Перший етап
26/04/20 21:00: Вибув з конкурсу • Перший етап