Переможний програш

—   Ну ж бо, швидше. Твоя черга.

—   Не квап мене, уже скоро кінець, нас лише троє.

—   Це ти можеш не поспішати, тобі лише двох пальців бракує. А я вже не маю ноги і пальців на лівій руці.

—   Зате наш «майже вибувший» суперник не поспішає, хоч і ледве живий.

—   Йому не дадуть померти, доки не програє.

—   І тому йому вигідніше, бо довше проживе.

—   Мені все рівно на нього. Я маю виграти і для цього мені потрібен не затуманений розум. Тому або пасуй або …

—   Джентльмени, прошу повернутися до гри. Наш шеф-кухар не любить затримок.

—   Вибачте. Будь ласка, ще карту.

—   Ось. Ще одну чи досить?

—   Ні, перебір. Я програв цей раунд.

—   Нарешті, тепер ти дізнаєшся, як це грати одною рукою. Не могло тобі вічно щастити.

—   Прошу джентльмена просунути руку у отвір, для сплати програшу.

—    Аааааййй, сукаааа! Припечіть. Все, я готовий. Продовжуймо.

—   Пощастило ж тобі, що лівша. Права рука вартує більше лівої.

—   Заткнися. Пане дилер, роздавайте.

—   Вам досить чи ще одну? Це означає ще?

—   І що він за дибіл такий. Віддав язик, краще б око і вуха, тоді б міг говорити, а не мугикати і головою махати.

—   А тобі хіба не вигідніше, що йому важче грати?

—   Мені би було краще, якби ти більше програвав і не був таким тугим.

—   Пофіг, хай і тугий, зате набагато цілісніший за тебе.

—   Іди до біса.

—   Вартові, попрошу забрати вилетівшого. Джентльмени, ми продовжуємо далі.

—   Нас лише двоє. Скоро все закінчиться.

—   Не скажу, що скучатиму за тим дибілом, як і за іншими, але він був стійким.

—   Мушу погодитись. Він жодного разу не крикнув. Просто йому не щастило.

—   Нам всім не пощастило, раз ми знаходимося тут.

—   Попрошу зробити ваш вибір.

—   Давай ще одну, у мене хороше передчуття.

—   Минулого разу ти теж так казав, і втратив тоді ногу.

—   Цього разу все інакше. На цей раз я випереджу тебе. Піднімаю ставку.

—   Ти здурів? Якщо ти піднімеш і програєш — це буде «все» для тебе.

—   Що бляха, страшно? Я виграю цей раунд, а потім наступний теж, і він буде останнім для тебе, бо я …

—   Ваша ставка прийнята. Бажаєте ще карту?

—   Так, сука, бажаю. Дай мені найкращу.

—   Даремно ти це зробив, але для мене це на краще.

—   Ахаха, викуси! Блекджек! А я ж казав. Лузер!

—   Ще карту?

—   Знущаєшся?! Мені достатньо.

—   А ви? Ще карту?

—   Ні, я пасую.

—   Тоді згідно з мінімальною ставкою ви позбудетеся ноги. І наступний раунд прийдеться поставити два органи, не включаючи кінцівки.

—   Я розумію.

—   Знав, що ти сцикло.

—   Джентльмени, моя черга. Я беру собі ще карту. Блекджек.

—   Блять, і що це означає?

—   У нас рівна кількість очок, в обох по 21.

—   Тоді це нічия? Так?

—   На жаль для вас це означає поразку. У разі однакової кількості очок, перемога завжди за дилером. Дякую за гру. Вартові …

—   Що за фігня?! Що за правила такі?! Ти мене намахуєш. Відпустіть! Суки! Облиште, я ще не програв, я маю мати ще один раунд! Чомууу?!

—   Щиро вітаю переможця.

—   Що буде з ним?

—   Те й що з іншими програвшими.

—   А зі мною?

—   Ви перемогли у цій групі. Проте згідно правил спочатку ви повинні розрахуватися з боргом. Прошу просунути вашу ногу у отвір.

—   Серйозно?! Але я ж переміг.

—   Так, але ваша нога належить до попередньої ставки. Тому розрахуйтеся з боргом і тоді отримаєте виграш.

—   Блять, ніколи не надійся на щось хоро….. Аййййй, блять, сука! Боляче! Давайте швидше, аййй, чого так повільно?!

—   Ще раз вітаю. Ставка оплачена. Адреса доставки та, яка була вказана раніше?

—   Вірно.

—   Бажаєте щось додати? Якусь записку?

—   Їх часто додають?

—   Майже всі у кого залишилася сім’я.

—   Тоді: «Пробачте! Це був єдиний вихід. Борг сплачений. Люблю». Ні, викресли «люблю».

—   Це все?

—   Так. І що тепер?

—   Вам треба обрати спосіб смерті. Все ампутоване і вирізане, лишається закладові. Ми дотримуємося гарантії, що ваша смерть буде швидкою і безболісною. Тіло, що від вас лишилося зараз, не буде ніким з’їдено чи спотворено і буде доставлено за адресою.

—   Тоді отрута.

—   Вартові, введіть ін’єкцію.



—   А з іншими що?

—   Вам це дійсно цікаво?

—   Угу, не хочу помирати у тиші.

—   Вони повільно помиратимуть у болючих муках, а їх плоть буде з’їдена… Дякую, що звернулися до нашого закладу… Вартові, упакуйте тіло переможця.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Команда Банді
Історія статусів

15/05/24 22:39: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Вибув з конкурсу • Перший етап