Правила для орендарів

ОБОВ’ЯЗКОВО ДО ПРОЧИТАННЯ!

 

Доброго ранку і вітаю з поселенням до нашої скромної оселі. Сподіваюсь Хазяйка вчора тебе не довго мучила своїми байками. У будь-якому разі я тобі рекомендую уважно прочитати ці правила й ніколи їх не порушувати, повір, це у твоїх інтересах.

 

  1.  Прибирати за собою, не курити в приміщені, не шуміти після 11 вечора. Ми всі тут живемо під одним дахом тож давай не будемо ускладнювати одне одному життя.
  2. За квартиру ми платимо кожного місяця з 1 по 5 числа. Перед тим як заплатити напиши Хазяйці в вайбері, хай вона скине номер картки. Після цього зроби відеодзвінок, щоб вона підтвердила правильність скинутого номера. Якщо немає відеосигналу, але чути її голос збий дзвінок і набери її знову, якщо на відео хтось інший, збий дзвінок, вимкни телефон і набери її вже наступного дня.
  3. Не відкривай нікому чужому двері. Сам розумієш, ми тут живемо не зовсім офіційно.
  4. Нас у квартирі живе четверо: ти, Борис Валерійович, Олег і Костя. Якщо тобі здається що з нами в квартирі живе хтось п’ятий, одразу повідом комусь із нас. Ми знаємо що робити в таких випадках.
  5. На кухні є все необхідне для приготування їжі – бери, користуйся, тільки мий після себе посуд.
  6. Користуйся витяжкою, не намагайся відкрити вікно на кухні, воно забите цвяхами не для краси.
  7. Жодних домашніх улюбленців. В Олега алергія на шерсть, Хазяйка не любить тварин. Ти не хочеш її злити.
  8. В будинку немає тарганів чи інших комах. Якщо ти побачив як щось у ванні ховається по кутках коли ти вмикаєш світло – тобі ввижається.
  9. Якщо ти в під’їзді зустрінеш когось із сусідів ввічливо привітайся. Намагайся не витріщатись, вони образяться.
  10. Якщо хтось спитає хто ти й чому тут живеш – ти племінник Антоніни Григоріївни й приїхав переночувати на пару днів.
  11. Якщо хтось із сусідів напрошується в гості придумай відмазку і вибіжи з будинку. Повертайся в квартиру через кілька годин і тільки якщо в під’їзді ніхто на тебе не чекає. Якщо ти не можеш зайти в будинок, а скоро комендантська година, зателефонуй тому із нас хто вже в квартирі. Ця людина вийде й забере тебе. Перевір чи той хто вийшов знає повне ім’я Хазяйки. Якщо він відмовляється його вимовити – це не один із нас, продовжуй чекати.
  12. Ти живеш в абсолютно нормальній панельці, тут немає про що розказувати поліції, священникам, чи кому б там не було.
  13. Пам’ятай, якщо через твій язик цим будинком почнуть цікавитись, тебе поховають живцем.

 

 

 

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Родина Менсона
Другий етап: Студенти Кемпера
Історія статусів

08/05/24 23:23: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Грає в конкурсі • Другий етап
30/05/24 17:00: Вибув з конкурсу • Другий етап